Murat Ülker'den cemaat iddialarına yanıt

Murat Ülker, Ülker için dile getirilen iddialara babasının söylediği tek bir cümle ile cevap verdi: Cemaatlerle işimiz yok.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından dile getirilen iddialara babası Sabri Ülker'in sözleriyle cevap verdi.

Murat Ülker, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili oldukları yolunda sosyal medyada 'trol' olarak nitelenen bazı hesaplarda öne sürülen iddialar üzerine, Sabri Ülker'in 28 Şubat sürecinde 'Atatürk'e bağlılık' vurgusuyla yaptığı "Cemaatlerle işimiz yok" açıklamasını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Murat Ülker, tweetinde, 'Sabri Ülker (Allah rahmet etsin) 1999'da, yıllar önce söylemiş' diye yazdı ve mesajının altına dönemin gazetelerindeki Sabri Ülker'in açıklamalarını paylaştı.

Sabri Ülker'in sözleri Ülker'in resmi Twitter hesabından da "Ülker dün de, bugün de, yarın da milletimizin ortak lezzetidir. Herkes için Ülker'in teminatı kurucumuzun sözleridir" açıklamasıyla paylaşıldı.

Ülker, 5 Ağustos'ta da yine Twitter hesabından "Sivil demokrasi şehitlerimizin ilk derece yakınlarına destek olmak için işe alımda öncelik vermek istiyorum" açıklaması yapmıştı.

asdas-001.jpg