Newjoy Home konseptini 5 yılda 30 mağazaya çıkaracak

Yurtdışındaki 9, yurtiçindeki 70 konsept mağazası ile şubeleşme atağında olan Newjoy, şimdi de bebek ve genç mobilyası sektöründe iddiasını artırdı. Firma 30 ülkede yeni neslin odalarını süslüyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hasan COŞKUN

‘Newjoy’ markası ile bebek ve genç mobilyası sektöründe kısa sürede hızlı bir büyüme gerçekleştiren Öner Modüler Mobilya Sanayi, ev konsepti ile yatırım atağını sürdürüyor.

Bebek ve genç mobilyası segmentinde ‘Newjoy’ markası ile 5 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye pazarında 40 ilde 70, yurtdışında 9 mağaza sayısına ulaşan firma, bebek ve genç mobilyasındaki uzmanlığını ev mobilyasına da aktaracak ve ‘Newjoy Home’ markası ile tüketiciye ulaşacak.

Üretim yatırımlarının yanı sıra mağaza yatırımları ile de 2017 yılına hızlı bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Öner Modüler Mobilya Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, ‘Newjoy Home’ konseptinde ürün çeşitliliği ve yenilikçi çizgisi ile ev mobilyasında da oldukça iddialı olduklarını söyledi.

Newjoy olarak kaliteli ve güvenli ürünlerimizle 30 ülkede yeni neslin odalarını süslüyor, onların sağlıklı gelişimi için hayal dünyalarını renklendiriyoruz” diyen Birol Öner, ‘Newjoy Home’ markasıyla da eve dair tüm çözümleri bir araya toplayarak bu alanda güçlü bir marka yaratma hedefinde olduklarını söyledi.

Birol Öner, yeni nesil tüketim alışkanlıklarına entegre hizmet anlayışı doğrultusunda kaliteli, konforlu, fonksiyonel, modern ve şık tasarımları ile mobilya algısını üst segmente taşıyacaklarına da dikkat çekerek şunları söyledi: “Newjoy’un bebek ve genç segmentinde kısa bir sürede sağladığı büyüme ve başarıyı Newjoy Home konsepti ile daha üst noktaya taşıyacağız. Perakende deneyimi oldukça iyi olan bir marka olarak ürün kalite ve çeşit vaadimizi keyifl i bir alışveriş deneyimi ve hizmet kalitemiz ile buluşturuyoruz. Şık konsept mağazalar ve tüketici ile kurduğumuz interaktif iletişim ile yeni nesil tüketim alışkanlıklarına entegre bir sistem ile hizmet veriyoruz.”.

İlk konsept mağaza Sakarya’da

Eve dair tüm mobilya ihtiyacına karşılık kaliteli ve şık tasarımlar geliştiren Newjoy Home olarak ilk mağazayı Sakarya’da açtıklarını da belirten Öner, başta İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirler olmak üzere verecekleri bayilikler ile 2017 sonuna kadar 10 mağazaya ulaşmayı hedefl ediklerini söyledi.

Birol Öner, ortalama 1200 ile 1500 metrekare arasına konumlandırılan konsept mağazalarda, yatak odası, yemek odası, oturma odası ve salon gruplarıyla tüketici ihtiyaçlarının karşılanacağını da ifade ederek şöyle devam etti. “Newjoy, bebek ve genç mobilyasında 30 ülkeye ve 100 şehre yayılan başarılı ihracat ve mağazalaşma stratejisini, Newjoy Home markası ile de devam ettirecek. Ortak beğeni ve zevklere hitap eden tasarımlar oluşturan Newjoy Home, ihraç edildiği ülkelerin demografik ve sosyo-ekonomik yapısına uygun olarak özel üretiliyor. Almanya’ya gerçekleştirdiğimiz ilk ihracatla Avrupa pazarına hızlı bir giriş yapan Newjoy Home, Irak, Libya, Cezayir ve Arabistan gibi Orta Doğu ülkeleriyle de ihracat ağını genişletecek. Newjoy Home olarak şık ve kaliteli ürün grupları ile Türki Cumhuriyetler’de de yer almayı hedefl iyoruz.”

30 ülke ve 100 şehirde 150 satış noktası

Hendek Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesisini ve kapasitesini yüzde 50 büyüttüklerini de anlatan Birol Öner, Çanakkale, Şanlıurfa, Van, Sakarya ve Adana’da açtıkları konsept mağazalar ile sektöre hızlı bir giriş yaptıklarını, ‘Newjoy Home’ markası ile başta büyük şehirler olmak üzere yıl sonuna kadar 5 mağaza daha açmayı planladıklarını söyledi.

Birol Öner, tasarım çizgisi ve kalitesi ile sektörün en iddialı markalarından biri olarak ‘Newjoy Home’ konsepti ile sektöre iddialı bir giriş yaptıklarına da dikkat çekerek şöyle devam etti: ‘Newjoy markası ile bebek, çocuk ve genç mobilyası, ‘Newjoy Home’ markası ile de ev mobilyasını son teknoloji üretim parkuru, lojistik alt yapısı ve güçlü bayii yapılanması ile Hendek organize sanayi bölgesinde 40 dönüm açık, 17 dönüm kapalı alanda gerçekleştiriyoruz.

Yurt içi mağazalaşmasının yanı sıra kısa sürede büyük bir atılımla 30 ülke ve 100 şehirde 150 satış noktasına ulaşan Newjoy, hızlı büyümesini Newjoy Home konseptiyle de devam ettirecek. Çanakkale, Şanlıurfa, Van, Sakarya ve Adana’da açtığı Newjoy Home mağazalarına yıl sonuna kadar 5 yeni mağaza daha eklenecek. Mağazalaşma atağı ile 5 yıllık süreçte mağaza sayısı 30’a çıkacak.”.