Next Level'dan çocuklara 'Arı Maya'lı bahar sürprizi

Ankara’da ilk kez gerçekleşecek Arı Maya Çocuk Karnavalı ile Next Level AVM çocuklara hem 23 Nisan hem de bahar coşkusunu yaşatacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ankara'nın yeni buluşma noktası Next Level AVM, en tatlı çocuk karnavalı ile sevimli ve mutlu çizgi film karakteri ‘Arı Maya’yı 19 – 27 Nisan tarihleri arasında Ankaralı çocuklarla buluşturuyor. 

AVM MFI Partners tarafından yönetilen Next Level AVM’de 19 – 27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Arı Maya Çocuk Karnavalı ile çocuklar baharı karşılayacak. Next Level AVM Podyum Kat’ta kurulacak Arı Maya Çocuk Karnavalı’nda, çocuklar Arı Maya ile çiçek ekme, sek sek oyunu, hedef vurma ve Arı Maya ile dans etme şansını yakalayacak. Çiçeklerle taç yapımını da öğrenecek çocuklar yaptıkları taçlar kendilerine hediye edilecek. Hikâyesi ile çocuklara doğanın tüm güzelliklerini anlatan ve sevdiren Arı Maya ile fotoğraf çektirme imkânına da sahip olacak çocuklar, karikatürist sanatçısının çizimleriyle de tanışacak. 

Next Level AVM’de 19 – 27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Arı Maya Çocuk Karnavalı’nda 12.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenecek. Yaklaşık bir saat süren ve 35 çocuğun yer alacağı etkinliklere katılmak isteyenler Arı Maya standına gelerek,  katılabilecekleri saatle ilgili rezervasyon yaptıracak. 

Sürpriz şovlarla keyifli bir hafta geçirecek çocuklar Next Level AVM Podyum Kat’ta kurulacak, pamuk şeker, popcorn ve meyve stantlarında en sevdikleri tatları denerken, dileyenler ise balonlarla süslü alanda özgürce eğlenebilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir