NT e-ticarette büyüyor

NT, internet üzerinden satışlarını yüzde 50 artırdı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - NT Mağazaları'nın 2004'ten bu yana faaliyette olan e-ticaret sitesi NT.com.tr onbinlerce ürün çeşidiyle hizmet veriyor. NT mağazalarında satışa sunulan ürünlerin yanı sıra hediyelik ürünler, bilimsel oyuncaklar gibi yeni açılan kategorilerdeki ürünler de internet şubesinde yer alıyor. Hızla artan ürün çeşitliliği aynı zamanda müşteri yelpazesinin de genişlemesini sağlıyor. Ürün çeşitliliğinin artması ciroya da etki ediyor ve sitenin satış rakamları son iki yıldır yüzde 50'inin üzerinde artış gösteriyor. Siteye özel kampanyalar aynı zamanda e-posta ile de müşterilere duyuruluyor. En çok alışveriş yapan iller arasında İstanbul, Ankara ve İzmir başı çekerken bu illeri Adana, Diyarbakır ve Bursa izliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan NT Genel Müdürü Murat Kara, "Hızla artan müşteri sayısıyla internet şubemiz NT Mağazaları içinde ilk 15 arasına girdi. Yakın zamanda e-ticaretin büyüme hızından dolayı en büyük mağazamızın e-ticaret sitemiz olacağını düşünüyoruz. NT internet sitesi üzerinde alışveriş genel olarak 16-20 saatleri arası yoğunlaşıyor. Gün olaraksa Pazartesi ve Salı günleri daha yoğun e-satış yapılıyor. Okul açılış sezonunda da yine önemli bir hareketlilik yaşanıyor" dedi.

Sosyal medya ile de desteklenen NT internet şubesini desteklemek üzere Facebook sayfasında Sanal Mağaza bölümü yer alıyor. Bu bölümden facebook kullanıcıları en çok tercih edilen ürünleri görebiliyorlar ve NT.com.tr adresinden istedikleri ürünü anında satın alabiliyorlar.