Nuhoğlu, Çeşme'ye 100 milyon lira yatırdı

Nuhoğlu İnşaat, İzmir'deki yeni projesini Çeşme'de hayata geçiriyor. Tahmini yatırım değeri 100 milyon lira olan yeni projede toplam 74 daire yer alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

UĞURCAN GÖKÇEN

İZMİR - Gayrimenkul sektöründe önemli projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat, yatırımda yönünü İzmir’e çevirdi. Yakın zamanda kentteki ilk projesi ‘Yeditepe İzmir’i satışa sunan Nuhoğlu, şimdi de 100 milyon lira yatırım değeriyle inşa edeceği ‘Marinera Çeşme’yi tanıttı. Ayasaranda Koyu’nda yer alan Marinera Çeşme’nin 2019 yılında tamamlanması öngörülüyor.

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Marinera Çeşme, Yenitepe İzmir’den sonra İzmir’deki ikinci projemiz” dedi. Nuhoğlu, projenin kat karşılığı hayata geçirildiğini belirterek, projeyi 12 ay boyunca kullanılabilecek konut mantığıyla tasarladıklarını ifade etti. Ürettikleri konutların satışlarında zorlanmadıklarını söyleyen Nuhoğlu, “İzmir’deki ‘Yeditepe İzmir’ projemizde satılan ilk 40 daire İstanbul’dan alınmıştı. Buradaki alıcılar, projemizi yatırım olarak gördü” açıklamasını yaptı.

‘Dar gelirli için de üretime hazırız’

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin arsa maliyetini düşürmek için kamu kurumları ile görüşmesini de yorumlayan Nuhoğlu, konut fiyatlarını arsa maliyetlerinin yukarı çektiğini söyledi. Nuhoğlu, hükümetin arsa maliyetini düşürecek önlemler almasının dar gelirli için konut üretimini artıracağını, kentsel dönüşüm için de fırsat sağlayacağını ifade etti.