Odeabank'a uluslararası ödül

Odeabank, 'Global Banking & Finance Review Awards 2014'de 'En Yenilikçi Müşteri Hizmeti' ödülünün sahibi oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Odeabank, 'Global Banking & Finance Review Awards 2014'de tüm şubelerinde kullandığı, gişe önü interaktif tablet uygulaması ile  'En Yenilikçi Müşteri Hizmeti' ödülüne değer görüldü.

Odeabank, 'teknoloji üssü' olarak nitelenen şube konsepti ve yenilikçi yatırımları ile sektörün önde gelen kuruluşlarının yarıştığı Global Banking & Finance Review Awards 2014'de rakiplerini geride bıraktı. Odeabank, tüm şubelerinde kullandığı, gişe önlerine müşteriye dönük olarak yerleştirilen interaktif tablet uygulamasıyla yarattığı yenilikçi müşteri deneyimiyle Global Banking & Finance Review Awards 2014'de "En Yenilikçi Müşteri Hizmeti" ödülünün sahibi oldu.

Şubelerini "teknoloji üssü" olarak konumlandıran ve klasik banko anlayışını yıkarak açık gişe konseptini geliştiren Odeabank, son olarak hayata geçirdiği, anında bilgi akışı sağlayan "gişe önü tablet projesi" ile müşterilerine benzersiz bir bankacılık deneyimi yaşatıyor. Proje ile Odeabank şubelerini ziyaret eden müşteriler, gişe önünde bulunan Windows 8 tabanlı tabletler sayesinde işlemlerinin yapılmasını beklerken banka kampanyalarından haberdar olabiliyor. Odeabank müşterileri aynı zamanda gişe çalışanı tarafından gerçekleştirilen işlemi tablet üzerinden izleyebiliyor ve dekontunu görüntüleyebiliyor. Dekontunu elektronik olarak da almak isteyen müşteriler, yine  tableti kullanarak banka veri tabanında kayıtlı bulunan e-posta adreslerine dekontlarını  gönderebiliyor. Son olarak, gişede işlemini tamamlayan müşteriler, aldıkları hizmetten memnuniyetlerini derecelendirebiliyor, bu sayede müşteriler Odeabank hizmet kalitesi ile ilgili geribildirimlerini anında iletmiş oluyor.

"Geleceğin bankacılık sistemini bugüne taşıma hedefiyle yola çıktık"

Dünya bankacılığının en büyüklerinin boy gösterdiği yarışmada Odeabank'ı zirveye taşıyan projeyi ve ödülü değerlendiren Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya "Biz bu yola, geleceğin bankacılık sistemini bugüne taşıma hedefiyle çıktık. Sıfırdan kurduğumuz ve her tuğlasını değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte emek vererek özveriyle ördüğümüz Bankamız ile sektörümüze de farklı ve yeni bir soluk getirdik. Kişiye özel bankacılık ile adeta bir terzi gibi müşterimizin ihtiyacı olan hizmeti ihtiyacı olduğu şekilde sunduk, sunuyoruz. Odeabank olarak, teknolojiye yaptığımız yatırımla gerek şubelerimizde, gerekse Direkt Bankacılık kanallarımızda müşterilerimize çok farklı bir deneyim sunuyoruz. Bu alanda uluslararası arenada köklü ve büyük rakiplerle yarışmanın ve başarmanın haklı gurunu yaşıyoruz " dedi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir