Özdilek'ten 12 milyon dolarlık yatırım

Özdilek Holding'in 12 milyon dolarlık yatırımla Düzce'de açtığı AVM'de 225 kişiye ek istihdam sağlanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Geçtiğimiz günlerde Bursa Nilüfer'de 50 milyon dolarlık yatırımla ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM'sini misafirleriyle buluşturan Özdilek Holding, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye genelindeki 14'üncü AVM'sini 12 milyon dolarlık bir yatırımla Düzce'de açan holding, bu yatırımla 225, toplamda ise 8 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor. 

Düzce Akçakoca Yolu üzerinde 11 bin metrekarelik bir alana kurulan mağaza misafirlerini hipermarket, departman mağaza, kafe-restoran, sinema ve çocuk-eğlence merkezi ile buluşturuyor. Özdilek Düzce AVM ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. 

"Amacımız; daha çok kişiyle Özdilek kalitesini buluşturmak"

14. AVM'yi açmanın mutluluğunu duyan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, "İstediğimiz şey; AVM'mizle misafirlerimizin her türlü ihtiyacına cevap verebilmek. Bundan sonraki hedefimiz, Özdilek kalitesini niteliğinden ödün vermeden yatırımlarımıza devam etmektir. Bölgenin kalkınmasına da yarar sağlayacak olan yeni yatırımımızla 225 kişiye istihdam sağladık. Dolayısıyla yeni yatırımımızın öncelikle ülkemize sonrasında ise Düzce ve çevre illerdeki ziyaretçilerimize hayırlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandı.

"İlimiz açısından çok önemli"

Açılışta konuşan Düzce Valisi Zülkif Dağlı; "Hüseyin Bey, İlimizi böylesine önemli ve önü açık görüyor ki 14. mağazasını diğer illeri, batı illerini bırakıp Düzce'de açtı. Bu ilimiz açısından çok manidar ve gerçekten önemli. Bu önemli yatırımın, Düzce'miz için, halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum" dedi.

"Düzce için büyük kazanç"

Türkiye'nin değerli markalara ihtiyacı olduğunu söyleyerek yapılan bu yatırımın Düzce'ye değer kattığını söyleyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Bu proje 12 milyon dolarlık yatırım ve 225 çalışan demek. Düzce için büyük bir kazanç. Türkiye'nin markalara ihtiyacı vardır. Özdilek'in bu yatırım ile Düzce'ye bir değer kattığı düşüncesindeyim. Düzce de Özdilek'e bir değer katacak. Düzce'de ulusal bir markanın yatırımın olması bizim için çok kıymetli. Bu yatırımdan dolayı Düzceliler adına Hüseyin Bey'e teşekkür ediyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu konularda ilginizi çekebilir