Philips, yeni ürün gamını tüketicilerle buluşturacak

Philips, çevresel sürdürülebilirlik anlayışı ile geliştirdiği yeni ürün gamını tüketicilerle buluşturacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Philips, 1 Eylül 2015 itibariyle geçerli olan "Elektrikli Süpürgeler İle İlgili Çevreye Duyarlı Tasarım Gereklerine Dair Tebliğ" kapsamında çevresel sürdürülebilirlik anlayışı ile geliştirdiği yeni ürün gamını da tüketicilerle buluşturuyor. 

Philips'den yapılan açıklamaya göre, yeni torbalı elektrikli süpürgeler AirflowMax teknolojisine, torbasız modeller ise PowerCyclone teknolojisine sahip. AirflowMax teknolojisi, toz bölmesinde yer alan toz torbasının düzgün şekilde açılmasına olanak tanıyan hava akışı düzenleyiciler sayesinde, torba dolmak üzereyken bile toz toplama düzeyinin maksimumda kalmasını sağlıyor.  

PowerCyclone teknolojisinde ise hava tozdan etkin şekilde ayrıştırılıyor. Philips'in yeni ürün serisi, yüksek verimliliğe sahip motorların temel Philips teknolojisi ve başlıklarla birleşimini sunarak artırılmış bir verimlilikle daha üstün toz toplama kabiliyetini bir araya getiriyor. 

Philips'in 2400 W gücündeki bir elektrikli süpürgeden daha fazla toz toplayan yeni Marathon Ultimate torbasız süpürgeleri, A sınıfı temizlik vaat ediyor.  

Yüzde 99,95 filtreleme özellikli Ultra Clean Air HEPA 13 filtreye sahip Philips Marathon Ultimate süpürgelerin kontrollü toz boşaltma için ekstra ergonomik toz haznesi var. 

FC9923/07 ve FC9924/07 modellerinde ayrıca etrafı kirletmeden toz boşaltma için NanoClean Teknolojisi bulunuyor. 

Tozun dağılmasını önlemek için özel olarak tasarlanan bu yenilikçi teknoloji sayesinde toz havada asılı kalmıyor. Toz haznesinin dibinde birikiyor ve hazne açıldığında toz dağılmıyor. 

FC9924/07'de ayrıca bulunan ErgoGrip uzaktan kumanda ile de eğilmeden çalıştırma ve duraklatma mümkün.  

Bu konularda ilginizi çekebilir