Pioneer DJ'in son ürünü Electropol Festivali'nde

Pioneer DJ, dünyaca ünlü DJ’lerin katılacağı Electropol Festivali’nde “Her eve bir DJ” konseptli son teknoloji ürününü tüketiciler ile buluşturacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

“Her eve bir DJ” konsepti ile elektronik müzikteki son teknolojiyi tüketiciler ile buluşturan Pioneer DJ, 20 Ağustos’ta Life Park’ta gerçekleşecek olan ve dünyaca ünlü DJ’lerin katılacağı Electropol Festivali’nin kapılarını müzikseverlere açıyor.

Pioneer DJ Türkiye distribütörü Digicom’un, herkesin kendi müziğini yapması ve DJ setlerinin her evde kullanılması amacıyla başlattığı “Her eve bir DJ” konseptli etkinlikleri devam ediyor.

Electropol Festivali sponsoru Pioneer DJ, sosyal medya hesapları üzerinden 2 ayrı yarışma düzenledi. Ana yarışmada katılımcılar; en az 1 dakika, en fazla 30 dakikaya kadar olan kendi hazırladıkları setlerini  #sırabende, #PioneerDj ve #electropolfestival2016 hashtag’leri ile birlikte Soundcloud’a yükleyerek yarışmaya katıldılar. Pioneer DJ’in sürprizi ile 1. olan isim festivalde Pioneer DJ alanında performans gösterecek.

Pioneer DJ’in sponsor olduğu festivalde, 2 ayrı sahnede  dünyaca ünlü DJ’ler  elektronik müziğin tüm çeşitlerini meraklılarıyla buluşturacak. Etkinlikte, orman içinde muhteşem bir atmosferde pek çok sürprizle müzikseverler Pioneer DJ performans alanında workshoplar ile son teknoloji ürünleri deneyimleme imkanı da bulacak ve 10 saatlik unutulmaz bir festival deneyimi yaşayacaklar.

Pioneer DJ'in Electropol Festival için düzenlediği mini yarışmada ise bilgiler yarışıyor.  Pioneer DJ Türkiye(@turkeypioneerdj) facebook hesabında sorulan 5 sorunun tamamını doğru bilen katılımcılar arasından yapılacak çekilişle 5 kişiye 2 kişilik Electropol Festival 2016 bileti hediye ediliyor.

Öğlen başlayacak ve gece 12:00’ye kadar sürecek Electropol Festival 2016 boyunca Ana Sahne yine EDM’in iddialı temsilcilerini ağırlarken Alternatif Sahne ise Techno’dan Deep House’a underground elektronik müziğin kalesi olarak yerini alacak.