Prontotour, 50 büyük oyuncu arasında

Prontotour, e-ticaret ekosisteminin 50 büyük oyuncusu arasında yer aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Digitalage dergisinin "E-Ticaret Ekosisteminin 50 Büyük Oyuncusu" araştırmasında turizm sektöründen sadece Prontotour yer aldı. 

Prontotour'dan yapılan açıklamaya göre, online ticaret sektöründe otoriteler tarafından yakından takip edilen Digitalage dergisinin yaptığı "E-Ticaret Ekosisteminin 50 Büyük Oyuncusu" sıralamasında yer alan tek turizm firması Prontotour oldu. 

Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Online ticaret sektörünün devleri olan Gittigidiyor, Yemeksepeti, Hepsiburada, N11, Markafoni, Sahibinden.com gibi uzman firmaların arasında bulunmak, işimizi online tarafta da iyi yaptığımızın bir göstergesi. Tek turizm firması olarak bu listede yer almamız, sektörümüzü temsil etmemiz adına önemli bir görev yüklenmiş oluyoruz. Bu başarıyı sürdürmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Verilen bilgiye göre, "Prontotour.com" adresi üzerinden alışveriş yapabilme imkanıyla farklı ihtiyaç ve bütçelere göre birçok alternatifi bir arada sunan Prontotour, 80'den fazla ülkeye tur düzenliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir