"Avrupa ve Ortadoğu'ya girmeyi hedefliyoruz"

Sanec Otomatik Kapı Sistemleri, dünyada sektörün öncüsü olan DORMA ürünlerini de bünyelerine dahil etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - 2002 yılından bu yana otomatik kapı sektöründe birçok projeye imza atan Sanec Otomatik Kapı Sistemleri, 2011 yılı başlangıcından itibaren kapı kontrol sistemleri, cam aksesuar sistemleri ve güvenlik/geçiş kontrol sistemleri konularında faaliyet gösteriyor.

Sanec Otomatik Kapı Sistemleri Ortağı Cem Cemal Ünlü, dünyada sektörün öncüsü olan DORMA ürünlerini de bünyelerine dahil ettiklerini söylerek, "Firma olarak doğrudan iştirakleri, stratejik ortaklıkları ve ticari temsilcilikleri ile Türkiye'nin birçok noktasında geniş bir tüketici kitlesine hitap ediyoruz" dedi.

Sanec Otomatik Kapı Sistemleri Ortağı Cem Cemal Ünlü, şunları söyledi:

"Öncelikle iç pazarda oturmuş bayi ve müşteri portföyümüz sayesinde ürünlerimizi geliştirerek, daha kaliteli üretimle hizmet vermek istiyoruz. Müşteri ve çözüm odaklı üretim yapıyoruz. İSO 9001-2008, CE, TSE ve HYB kalite sistemi ile üretilen hızlı tip PVC kapılarda farklı model ve Ar-Ge çalışmaları yapıyoruz. Ürettiğimiz mamullerin yüzde 10'unu Türkmenistan, Azerbaycan, Libya ve Irak'a ihraç ediyoruz. 'Techna' markası adı altında ürettiğimiz, Avrupa standartlarındaki yüksek hızlı endüstriyel tip PVC katlanır ve sarmal kapılar ile sektörde öne çıkıyoruz. Yılda yaklaşık 3 bin adet PVC hızlı kapı ve bin adet fotoselli kapı üretiyoruz. PVC kapılarımızı şimdilik 5 bin metrekare alanda üretiyoruz. Ürünlerimiz marketler, alışveriş merkezleri, gıda imalathaneleri, soğuk hava depoları, ilaç sektörü, tekstil sektörü, endüstriyel tesisler, kaynak kabinleri, konveyörler ve robot kabin kapılarında kullanılıyor.