"Dünyanın en iyi havayolu" şirketi Emirates

Emirates, business yolcuları tarafından "Dünyanın en iyi havayolu" seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Emirates, bu hafta düzenlenen 2014 Business Traveller (ME) ödül töreninde "en iyi first class" ve "en iyi business class"a sahip havayolu ,"en iyi kabin ekibi" ödüllerinin yanı sıra "dünyanın en iyi havayolu" ödülüne de layık görüldü.

Emirates Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Thierry Antinori, "Müşterilerimizin yolculukları sırasında her adımda dünya çapında bir hizmet almalarını sağlamak için çabalıyoruz. Uçaklarımızda en yeni ürünlerin kullanıma sunulması için büyük yatırımlar yapıyoruz, çok uluslu kabin görevlilerimiz de ayrıcalıklı bir hizmet vermek üzere her türlü çabayı sarf ediyorlar. Bölgenin saygın business yolcuları tarafından bu gayretlerimizin farkedilmiş olması bizi onurlandırdı" dedi.

En çok ödül kazanan havayolu şirketi Emirates oldu

2014 yılı Business Traveller (ME) ödülleri havacılık profesyonellerinin katıldığı bir gala yemeğinde sahiplerini bulurken, kazananlar dergi okuyucularının oylarıyla belirlendi.

Wi-fi ve sürekli seyahat eden yolcular için mobil telefon bağlantısı da dahil olmak üzere en gelişmiş hizmetleri konuklarına ulaştırmak üzere üreticiler ve tedarikçilerle yakın işbirliği kuran Emirates, uçuş deneyimine öncülük eden lider kuruluş olmayı sürdürüyor.

Dünyanın en büyük Boeing 777 ve A380 filosuna sahip Emirates'in modern uçaklarının sayısı 218'e ulaştı ve 80 ülkede 141 farklı noktaya uçuşlar düzenliyor. 1985 yılında kurulan, insanları, şehirleri ve tutkuları buluşturan Emirates ürün ve hizmetleriyle yüzlerce ödül kazanarak dünyanın en başarılı havayolu şirketlerinden birisi oldu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir