"Kaliteli ve ekonomik çözümlere odaklıyız"

Yurtiçinde bir çok prestij çalışmasına imza atan Emin Çelik Konstrüksiyon, yurtdışında da özel projelerde çözüm ortağı oluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - Kayseri’de 1976 yılından bu yana endüstriyel yapı alanında faaliyet gösteren Emin Çelik Konstrüksiyon, tecrübesini prestijli işlerle birleştirerek yıllık 12 bin ton EN1090’a uygun çelik konstrüksiyon imalat ve montajı yapıyor.

Özel yatırımlara çözüm ortağı olarak katma değerli üretimini artırmayı hedeflediklerini söyleyen Emin Çelik Konstrüksiyon Firma Sahibi Emin Sarptaş, "Yurtiçinde bir çok prestij çalışmasına imza attık.Yurtdışında da özel projelerde çözüm ortağı oluyoruz. İş hayatının her sahasından girişimci ve müşterileri için güvenilir, kaliteli ve ekonomik çözümlere odaklı iş yapıyoruz. Uzun süreli ve sağlıklı bir ticaret hayatı sürebilmek için bu kural geçerli. 45 yıldır faaliyet gösteren ve istikrarlı şekilde büyüyen firmamızın bu önemli hususu başardığı söylenebilir. Yine de gelinen noktayı kesinlikle yeterli görmüyoruz. Ürettiğimiz mal ve hizmetlerin inşaat sektöründe problemlere çözüm sunduğu inancıyla çalışan bir kurumuz. Hedefimiz, sağladığımız bu kolaylıkların olumlu taraflarını daha da ön plana çıkararak, daha geniş müşteri kitlelerine hitap etmek" dedi.