"Üretimde, enerji ekonomisini gözeten bir model benimsedik"

Can Mühendislik Kurucusu Mehmet Severcan, uzmanlık alanı olan iklimlendirme konularında kalite odaklı hizmete özen gösterdiklerini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - Kayseri'de 1995'den beri iklimlendirme ve enerji çözümleri alanında faaliyet gösteren Can Mühendislik, uzmanlık alanı olan iklimlendirme konularında kalite odaklı hizmete özen gösteriyor.

Can Mühendislik Kurucusu Mehmet Severcan, "Enerji ekonomisi, çevre politikası ve kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun çözümleri uluslararası standartlarda üretiyor ve uyguluyoruz. Mesleğimizle ilgili yenilikleri yakından takip ediyoruz" açıklamasını yaptı. Firma, fark yaratacak fikirleri; proje, uygulama, danışmanlık ve süpervizyon hizmetleri dahil işletmeye alarak yatırımcılarına tam destek sağlıyor.

Bugüne kadar birçok yeni teknoloji ve sistemi ekonomiye kazandıran Can Mühendislik Kurucusu Severcan, "Nitelikli projeler için oldukça uygun bir altyapımız bulunuyor. EPC konularında üst seviyede hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerimizi proje yönetimi ve danışmanlık hizmetlerimizle güçlendiriyoruz. Müşterilerimizin doğru çözümleri güvenle hayata geçirmeleri için çalışıyoruz. Bölgesel olarak Ortadoğu ve Türk cumhuriyetlerinde de çalışmak istiyoruz. Hizmetlerimizle güvenilir ve aranılan bir marka olmayı istiyoruz" dedi.