Regnum Sky Tower’da teslimler başladı

Ankara'da 'stressiz iş ortamı' hedefiyle inşa edilen Regnum Sky Tower’da teslimlerin başladığı bildirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Başkent'te iş ve yaşam akslarından ODTÜ, Mevlana Bulvarı ve Çukurambar'ın kesişim noktasında inşa edilen Regnum Sky Tower'da sona gelindi. Şirket yetkililerine göre, 150 metrelik yapı, iş performansını artıracak 'yeni nesil ofis' olma iddiasıyla kurgulandı. 

Uzaltaş AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, projenin OPET’in kurucusu İşadamı Fikret Öztürk’le inşaat alanındaki güçlerini birleştirmeleri sonucu doğduğunu ifade etti.

Ünal Pala şöyle devam etti: 

“Kurduğumuz OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Ankara’ya Regnum Sky Tower’u kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Ankara’da sosyal donatı alanları olan iş merkezi eksikliği vardı. Hayata geçireceğimiz projenin hem işverenlere, hem de çalışanlara hitap eden detayları olmalıydı. İstedik ki herkes ofise severek gelsin, akşam evlerine de mutlu gitsin. İş dünyasının yaşadığı sıkıntıları yakından bildiğimiz için, stresten arındıran, iş performansını arttırdığı gibi yaşamdan da koparmayan bir proje hayata geçti. Hayallerimiz ışığında, uzun çalışmalar sonucu Regnum Sky Tower’ı şekillendirdik. Öztürk Holding’in gayrimenkul markası Regnum’la da projemizin gücüne güç kattık. Regnum, İstanbul, Antalya ve Bodrum’un yanı sıra, İngiltere ve Bulgaristan’da da yüksek kalitede onlarca konut ve otel hayata geçiren bir marka. Bu kaliteyi, artık Başkent iş dünyası da yaşamaya başladı. Ankara’da stressiz iş yaşamını başlatıyoruz diyebiliriz.”

Regnum Sky Tower'ı eşine az rastlanan bir hızla teslim ettiklerini belirten Pala, ilk anahtarı törenle takdim etti.