Renault Captur Outdoor, Türkiye'de satışta

Captur Outdoor ağustos ayından itibaren 67 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Renault'nun ilk şehirli crossover otomobili Captur Outdoor ağustos ayından itibaren 67 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu. 

Renault açıklamasına göre, Captur Outdoor bu aydan itibaren 67 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 

Captur'un yeni modeli Outdoor, tavan ile gövdenin geri kalanı arasında kontrast oluşturan renklerin seçilmesine imkan sağlayan çift tonlu renk seçimi sunuyor. Çift tonlu renk seçeneklerinde 10 farklı kombinasyon bulunuyor. 

Outdoor'da kırmızı ön panel detayları ve "karbon elyaf" motifli direksiyon süslemeleri de mevcut.  

Renault Captur Outdoor'da standart ekipman olarak sunulan dokunmatik ekranlı İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon Multimedya Sistemi olan R-Link birçok teknolojik özellik içeriyor.  

Navigasyon sistemi, canlı trafik bilgisi, radyo, telefon, e-posta, twitter, Facebook ve Euronews haberler gibi birçok uygulama aynı sistem üzerinde yer alıyor. 

Söz konusu araçta her türlü koşulda yol tutuşunu optimize eden Extended Grip Sistemi de var. Sürücüler orta konsolda bulunan bir döner kumanda sayesinde mevcut koşullar için en uygun modu seçebiliyor. Sistemde üç mod bulunuyor: 'Standart', 'Bozuk Zemin' ve 'Ekspert'.  

Açıklamada aracın diğer özellikleri ile ilgili şu ifadelere de yer verildi: 

"Özel seri Captur Outdoor'da 3 farklı motor seçeneği bulunuyor; benzinli 6 ileri çift kavramalı otomatik vitesli 1.2 Turbo EDC 120 bg ile birlikte dizel tarafında yakıt tasarrufu ve performansı bir arada sunan 1.5 dCi 90 bg Stop & Start ve 6 ileri çift kavramalı otomatik vitesli 1.5 dCi EDC 90 bg. 

Renault Captur Outdoor son derece zengin bir standart ekipman seviyesine sahip: R-Link İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon Multimedya Sistemi, otomatik yanan farlar ve yağmur sensörü, elektronik klima, özel 4 mevsim lastikler ile 17" siyah renk alüminyum alaşımlı jantlar, viraj içi aydınlatma fonksiyonlu ön sis farları, ön ve arka tampon koruma, arka park sensörü  (opsiyonel olarak geri görüş kamerası), hız ayar ve sınırlayıcı, buğu çözücülü elektrikli katlanır yan aynalar, Acil Durum Fren Destekli ABS ile birlikte Elektronik Denge Programı ESC ve Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder), Extended Grip Sistemi, Eller Serbest Renault Kart Sistemi, karartılmış arka camlar, yükseklik ve derinlik ayarlı deri direksiyon, koyu renk iç ambiyans & kırmızı iç dekor paketi." 

Bu konularda ilginizi çekebilir