Resim İstanbul'dan ev almak isteyenlere fırsat

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Projesi’nde daire sahibi olmak isteyenlere, çok cazip on farklı ödeme seçeneği sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ortadoğu Grup, Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Nefes Projesi’nin son etabında, her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Yaşamın başladığı proje dahilindeki hemen teslim daireleri tercih eden vatandaşlar, son kirasını ödeyip, hemen taşınabiliecekleri bir yaşam alanına kavuşuyor.

Resim İstanbul Projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede, fiyatlar 634 bin TL’den başlıyor.

Hem doğanın içinde sağlıklı yaşamak hem de merkezi noktalara kolay ulaşmak isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul, açık ve kapalı alanlarıyla sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor. Resim İstanbul’da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor. Yüzde 81,3’ü açık alanlara olarak tasarlanan projede yer alan kapalı sosyal tesiste ise kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.

Resim İstanbul, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir