Şanlıurfa'daki çalışan sayısını 2 bine çıkaracak

Geçtiğimiz yıl 15 milyon TL yatırım yaparak hayata geçirdiği çağrı merkeziyle Şanlıurfa’nın en çok istihdam sağlayan şirketi olan CMC, Şanlıurfa’daki çalışan sayısını 2 bine çıkarmayı hedefliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ŞANLIURFA - Anadolu’ya yaptığı yatırımlarla, bulunduğu şehirlerin kalkınmasına önemli katkılar sağlamaya ve gençlere kariyer imkanları oluşturmaya devam eden CMC, ekip arkadaşlarının motivasyonunu ve başarılarını artırmak için yeni projeleri hayata geçirmeyi, çeşitli etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Şanlıurfa’da 15 milyon TL yatırım yaparak hayata geçirdiği çağrı merkezinde kısa süre içinde 750’nin üzerinde çalışan sayısına ulaşmış olan CMC, Şanlıurfa’nın en çok istihdam sağlayan şirketi konumunda bulunuyor.

CMC ilerleyen dönemde Şanlıurfa Lokasyonu’ndaki çalışan sayısını 2 bine çıkarmayı hedefliyor. Sunduğu kariyer olanakları, modern teknoloji ile donatılmış çalışma ortamı, köklü ve kurumsal yapısıyla Şanlıurfalı gençlere önemli iş fırsatları sağlayan CMC, çalışanlarının motivasyonunu ve başarılarını artırmak için yeni projeleri hayata geçirmeye, etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor.   CMC ailesi, CMC Şanlıurfa Lokasyonu’nda görev yapan çalışanlar ve yakınları için düzenlenen festivalde yeni çalışmalar için enerji depoladı, yaza renkli bir giriş yaptı.

CMC’nin düzenlediği CMC Fest Şanlıurfa Gençlik Festivali, sürpriz aktiviteler ve oyunlarla başladı. Sıra gecesi etkinliği ve müziklerle devam eden festival, Bengü’nün merakla beklenen konseriyle son buldu. 2 binin üzerinde kişinin katıldığı etkinlikte CMC çalışanları ve yakınları, yaz aylarının hemen öncesinde enerji depolama fırsatı yakaladılar. Büyük ilgi gören ve Bengü konseriyle doruğa ulaşan etkinlik, Anadolu’da bir çağrı merkezinin çalışanları için gerçekleştirdiği en geniş kapsamlı ve yoğun katılımlı etkinlik olarak dikkat çekti.

CMC, Şanlıurfa’daki çalışan sayısını 2 bine çıkaracak

Festivalde konuşan CMC Genel Müdürü Tolga Başarır, CMC Şanlıurfa Lokasyonu’nda görev yapan çalışan sayılarını ilerleyen dönemde 2 bine çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, ekip arkadaşları için bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Anadolu’ya yaptıkları yatırımlarla sürdürülebilir ekonomik kalkınmaya destek olmaktan ve gençlere kariyer imkanları yaratmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Başarır, 2015 yılında Anadolu’da yeni bir çağrı merkezini daha faaliyete geçireceklerini ifade etti.

Şanlıurfa’daki gençler için kariyer imkanları ve iş olanakları yaratmaya sürekli olarak devam edecek olan CMC, bu konuya büyük önem veriyor. Şanlıurfa’daki gençlerin CMC’ye kolay ve hızlı bir şekilde ulaşması, iş başvurularını rahatlıkla yapabilmeleri için farklı kanalları devreye sokan CMC, Anadolu’daki gençlere iş olanakları yaratma konusunda yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdürecek. Şanlıurfa’daki gençler, 0850 221 21 12 numaralı telefondan, www.cmcturkey.com internet sitesinden ve CMC’nin Şanlıurfa Merkez’de yer alan işe alım ofisinden CMC’ye iş başvurusu yapabiliyorlar.

Bu konularda ilginizi çekebilir