Sur Yapı, GYODER'in konut kampanyasına katıldı

Sur Yapı, Emlak Konut'un başlattığı, GYODER'in büyümesine destek verdiği ve 56 binin üzerindeki konutun yüzde 20 peşinat, 0,70 faiz ve 120 ay eşit taksitle satılacağı kampanyaya katıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sur Yapı, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) toplam 86 projeyi kapsayan kampanyasına 7 farklı projesini dahil etti.

Şirket açıklamasına göre, Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Emlak Konut'un başlattığı, GYODER'in büyümesine destek verdiği ve 56 binin üzerindeki konutun yüzde 20 peşinat, 0,70 faiz ve 120 ay eşit taksitle satılacağı kampanyaya katıldı.

Sur Yapı'nın Bursa ve İstanbul olmak üzere 7 farklı konut ve ofis projesinde 2 bin 867 konut, 203 A plus ofis ve 120 cadde mağazasıyla toplamda 3 bin 190 bağımsız bölümü kampanya kapsamında yer alıyor. Şirketin Bayrampaşa'da Axis İstanbul, Güneşli'de Mirage Rezidans, Ümraniye'de Exen İstanbul, Sultanbeyli'de İlkbahar ve Gölbahçe Evleri, Sancaktepe'de Lavender, Bursa Nilüfer'de Marka Rezidans projeleri kampanyaya dahil edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yaşanan olayların milleti ve iş dünyasını bir araya getirdiğini belirtti.

Elmas, şunları kaydetti:

"Her zaman ülkemizin refahı için işimizin başında olacağız. Sur Yapı olarak devletimize, ülkemize, vatanımıza, milletimize büyük bir inançla bağlıyız. İçerisinden geçtiğimiz bu zorlu süreci, çalışarak ve ülkemiz ekonomisini kalkındırarak aşmalıyız. Bu nedenle yatırımlarımıza, kampanyalarımıza ara vermeyeceğiz, tam aksine daha fazla yatırım için de arayışlarımızı sürdüreceğiz.

Ülkemizin karşı karşıya kaldığı, milletimizin refahını ve ülkemizin ekonomik istikrarını tehdit eden FETÖ'nün darbe girişiminin ardından 200’den fazla alt sektörle ilişkisi olan, işsizlik emici bir görev üstlenen gayrimenkul sektörünün birlik içerisinde olması ve böylesine büyük bir kampanyayı neredeyse tüm şirketlerin desteklemesi de ayrıca onur verici. Günlerdir milletimizin gösterdiği birlik ve beraberliğin bir farklı versiyonunu da iş dünyasında yaşıyoruz. Bu da bir kez daha bize gösteriyor ki işvereniyle, işçisiyle, tüm çalışanlarıyla iş dünyası ve halkımız birbirine, ülkesine sahip çıkıyor."