Tazedirekt yeniden açıldı

Verdiği kısa aranın ardından alt yapı ve hizmet kalitesini daha güçlü hale getiren doğal gıda online alışveriş markası Tazedirekt geri döndü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Doğal ve yerel gıdaları tüketiciyle buluşturan online alışveriş markası Tazedirekt, yeniden faaliyet göstermeye başladı. 

Tazedirekt, websitesi üzerinden her gün sebze, meyve, et ürünleri, süt ürünleri, kahvaltılıklar, temel gıda ve bakliyat, atıştırmalıklar, unlu mamüller, bebek ürünleri ve içecek kategorilerinde yaklaşık bin 600 ürünü alıcılarına sunuyor.

Her yerde bulunmayan özel lezzetler

Markette ya da pazarda kolayca bulunamayan özel, el yapımı, yöresel ve ithal ürünleri tüketici ile buluşturan marka, komşu çiftliklerden aldığı ürünler ve özel üretimleriyle öne çıkıyor.

Ürün portföyüne dünyanın farklı noktalarındaki yerel üreticilerden topladığı özel lezzetleri de ekleyen Tazedirekt, ülkemizde yeni keşfedilmeye başlayan ve en küçük tahıl diye bilinen teff, lahana ve turpgiller ailesinden gelen kale bitkisi, renkli pazı, siyah domates, bilinen cevizden farklı iki çeşidi ile Pikan ve Makademia cevizi; her gün sınırlı stoklarıyla tüketiciyi buluşturuyor.

Tazedirekt kendi ürettirdiği doğal ürünlerinden günlük sütü, olgunlaştırılmış beyaz peyniri, olgunlaştırılmış Ezine peyniri ve inek peynirini, çömlek yoğurt, organik yumurta ve gezen tavuk yumurtasını en taze hali ile en güvenli yoldan müşterilerine ulaştırıyor.

Tazedirekt, hafta içi saat 22:00’ye, hafta sonu saat 18:00’a kadar uzanan esnek teslimat saatleriyle haftanın 7 günü müşterilerinin siparişlerini kapılarına kadar götürüyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir