TEB'den ramazan kampanyası

TEB Bonus Card ile market, restoran ve akaryakıt alışverişi yapacak üye işyerlerine, her 100 Türk Lirası'nda 10 TL olmak üzere toplamda 50 TL bonus hediye ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Ekonomi Bankası (TEB), ramazan ayı ve bayram boyunca TEB Bonus Card ve TEB WorldCard kullanıcısı müşterilerine ramazan kampanyası kapsamında özel fırsatlar sunuyor.  

TEB'den yapılan yazılı açıklamada, Banka, Bonus Card ve WorldCard müşterilerine ramazan ayı ve bayrama özel kampanyalar düzenliyor. TEB Bonus Card ve TEB WorldCard üyesi müşteriler, ramazan ayı boyunca bu özel fırsatlardan yararlanma fırsatı yakalıyor.

TEB, 31 Temmuz'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, TEB Bonus Card ile market, restoran ve akaryakıt alışverişi yapacak üye işyerlerine, her 100 Türk Lirası'nda 10 TL olmak üzere toplamda 50 TL bonus hediye ediyor.

Kampanyadan faydalanmak için ise "RAMAZAN" yazıp 4616'ya kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor.  

Bonus üye işyerlerinin aynı gün içerisinde gerçekleştirecekleri market, akaryakıt istasyonu ve restoran sektörlerindeki harcamalardan ilki kampanya kapsamına dahil ediliyor. TEB Bonus Card müşterileri, kazandıkları bonusları 5 Ağustos - 15 Ağustos 2014 tarihleri arasında kullanabilecek.  

TEB WorldCard müşterileri de 1 Temmuz - 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat kategorilerinde tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 100 TL ve üzeri harcamalarda 10 TL, toplamda ise 50 TL Worldpuan kazanıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir
TEB