Teknosa, Bilişim 500'de iki kategoride birden birinci

Teknosa, "En büyük 500 Bilişim Şirketi" araştırmasında iki kategoride birden ödül kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Teknosa, "En büyük 500 Bilişim Şirketi" araştırmasında, "Perakende Zinciri" ve "Bilgi Teknolojileri" kategorilerinde birinci seçildi

Teknosa açıklamasına göre, Interpromedya i-Research'in (Araştırma Merkezi) Türkiye bilişim sektörüne ilişkin referans araştırma kabul edilen Bilişim 500 araştırması sonuçları, bu yıl 15'inci kez dün gece düzenlenen törenle açıklandı. Teknosa, yapılan araştırma sonucunda "Perakende Zinciri" ve "Bilgi Teknolojileri" kategorilerinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Bu yıl ilk kez bilgi ve iletişim teknolojileri alanında sıralamanın ayrı olarak değerlendirildiği araştırmada, bu iki ana kategori altında 9 alt kategori ve 36 ürün ve hizmet kategorisi yer aldı. Törende, 2013 yılı net satış gelirlerine göre ilk 10'a giren şirketlerin yanı sıra donanım, yazılım, hizmet ve özel bölüm başlıkları altındaki kategorilerin birincilerine plaket verildi.

Teknosa Finans Direktörü Korhan Bilek, tören sırasında yaptığı değerlendirmede, "Herkes için Teknoloji" anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, Türkiye'nin teknoloji perakendeciliği sektörüne yön veren bir şirket olarak, iki ödüle birden layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Teknosa'nın hizmet kalitesini her kanaldan müşterilerle buluşturacaklarını aktaran Bilek, "Her yıl yapılan bu saygın araştırmada ödül kazanmaya devam etmeyi hizmet kalitemizin ve sürdürülebilirlik anlayışımızın bir göstergesi olarak algılıyoruz. İşimizin merkezinde her zaman müşterilerimiz var. Tüm süreçlerimizi, müşterilerimizin memnuniyetini artırmak için yürütüyoruz. Omni-channel stratejimiz doğrultusunda, tüketicilerimize her kanaldan bütünleşik ve kesintisiz bir alışveriş deneyimi sunacağız" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir