Teknosa, internet sitesini yeniledi

Elektronik eşya perakende zinciri TeknoSA, internet sitesi teknosa.com'u yeniledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Teknosa, dijital kanallardaki yatırımları kapsamında online alışveriş sitesi teknosa.com'u yeniledi. 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yenilenen tasarımıyla daha sade ve işlevsel olan içeriği ve ürün çeşidiyle zenginleşen teknosa.com, tüketici dostu ara yüzüyle kullanıcılarına kesintisiz deneyim ve hizmet sunarken, sitenin yeni tasarımında kullanıcılar "Zaman Tüneli" yapısında tasarlanan ürün sayfasıyla aradıkları bilgilere kolayca ulaşabiliyorlar. 

Ürün karşılaştırmasını pratik hale getiren yeni tasarımda, kullanıcılar işin uzmanları tarafından hazırlanan ürün incelemelerini okuyabiliyor ve teknosa.com ekibine sorular sorabiliyorlar. Bunların yanı sıra, yaptıkları ürün yorumlarıyla da Turuncu Kart puanı kazanma fırsatı yakalıyorlar. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen TeknoSA Pazarlama Direktörü Cem Işık, şirket olarak, tasarım sürecinde kullanıcı deneyimini odaklarına koyduklarını belirterek, şunları kaydetti: 

"Yapacağımız tüm değişikliklere kullanıcılarımız karar verdi. Bu süreçte, TeknoSA mağazalarına gelen müşterilerin, satış danışmanlarının gözlemlerini, fokus grup, kullanılabilirlik testlerinin sonuçlarını ve sosyal medyadan toplanan tüm verileri analiz ettik. Tüketicilerin en öncelikli talebi bilgi edinmek. Bu anlamda mevcut içeriğimizi zenginleştirmenin yanı sıra teknolojiye dair tüm sorularına yanıt vermek için bir modül geliştirdik. Uzman ekibimiz görev başında gelen tüm soruları yanıtlıyor ve teknoloji konusunda rehberlik ediyor." 
 

Bu konularda ilginizi çekebilir