TeknoSA'ya, Kristal Elma'da üç dalda ödül

TeknoSA, "Hayat Çok Güzel" reklam filmi ile Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri'nde üç ayrı dalda Gümüş, Bronz ve Kristal ödülü kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TeknoSA'nın "Hayat Çok Güzel" reklam filmi, Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri'nde üç ayrı dalda Gümüş, Bronz ve Kristal ödüle layık görüldü. 

TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, insanların teknolojiye ihtiyaç duydukları her noktada TeknoSA'nın var olduğunu anlatan "Hayat Çok Güzel" isimli reklam filmi, Uygulamada Mükemmellik dalında En İyi Seslendirme kategorisinde Kristal, TV, Sinema ve Dijital dalında Perakende Satış kategorisinde Gümüş, Entegre Kampanyalar dalında Diğer kategorisinde ise Bronz ödül kazandı. 

TeknoSA'nın TBWA/İstanbul ile birlikte ortaya çıkardığı ve herkesin yaşantısından bir sahnenin bulunduğu reklam filminin prodüksiyonunu Depo Film üstlendi, Gönenç Uyanık yönetmenliğinde çekildi. Cahit Berkay düzenlemesi ve Yavuz Turgul bestesi olan Sultan filminin tema müziği, Mert Tunay tarafından bu proje için yeniden düzenlenirken, seslendirmeyi ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Haluk Bilginer gerçekleştirdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir