Termo Teknik 7. kez ihracatın lideri oldu

Termo Teknik, İMMİB tarafından dağıtılan ‘2012 İhracatın Yıldızları Ödül"ünü Panel Radyatör" kategorisinde en çok ihracat yapan şirket olarak üst üste 7. kez sahip oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Dünyanın önde gelen panel radyatör üreticisi İngiliz Ideal Stelrad Group’un (ISG)  iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından verilen ‘İhracatın Yıldızları Ödülü’ne kendi kategorisinde en çok ihracat yapan şirket olarak üstü üste 7. kez sahip oldu.                
               
Termo Teknik,  İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından dağıtılan ‘2012 İhracatın Yıldızları Ödül"ünü Panel Radyatör" kategorisinde en çok ihracat yapan şirket olarak üst üste 7. kez sahip oldu. 
 
2012 yılında, 68 milyon USD’lık ihracat gerçekleştiren Termo Teknik, Dünya pazarlarında yaşanan daralmaya rağmen bir önceki yıla göre dışsatımını yüzde 12 oranında arttırdı. Termo Teknik  üretiminin  yüzde 65’ini 50’yi aşkın ülkeye ihraç ediyor. 
 
Termo Teknik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Oraloğlu, panel radyatör dalında 7 yıldır dağıtılan ödüle, 7. kez sahip olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:
"Ürünlerimizi ağırlıklı olarak Avrupa’ya ve Rusya, Çin, ABD gibi ülkelerin de içinde bulunduğu 50’yi aşkın ülkeye ihraç ediyoruz.. Antartika’da ABD’ye ait Casey Mawson üssünde bile Termo Teknik panel radyatör kullanılıyor. Bugün olduğu gibi gelecekte de Türkiye’deki en geniş radyatör yelpazesini kaliteden ödün vermeden ve rekabetçi koşullarda sunmaya, tüketicilerimizin ihtiyacına uygun yeni ürünler geliştirmeye devam edeceğiz."
Termo Teknik’in Çorlu’da 100 bin m2 alanda üretim yapan dünyanın en büyük panel radyatör fabirkalarından birisine sahip olduğunu belirten Oraloğlu, "Fabrikamız yıllık 4.5 milyon adet panel radyatör üretim kapasitesine sahip. Bu Avrupa’da bir çatı altındaki en büyük üretim kapasitesidir. Bu fabrikada, çok farklı boyutlarda, özel tasarıma sahip, farklı renk ve görünüşte panel radyatör üretimi yapıyoruz, 2013 yılında da ihracatımızı arttırmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 
 
Bu konularda ilginizi çekebilir