THY: Gerektiğinde laptop veririz

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı, "Yolculuk çok önemli bir deneyim içinde öyle keyifli anlar var ki, bunu sadece bir laptop ya da tablet taşımaya indirgemeyelim. Gerektiğinde biz onu da temin eder veririz yolcularımıza." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, ABD uçuşlarındaki elektronik yasağı konusunda açıklamalarda bulundu.

Aycı, THY olarak yolcuları rahat ettirmek için yapılması gereken her şeyi yaptıklarını belirterek, "Yolcumuzu mutlu edecek, konforunu artıracak ve servis kalitemizi yukarı çıkartacak yeni şeyler yapmak için çalışıyoruz. Kabin içi eğlence sistemlerini geliştirmeye devam ediyoruz. Yolcumuzla aramızdaki kuvvetli gönül bağına ve sadakatimize bunlar gölge düşüremeyecek. Bu uygulamaların geçici olacağını ümit ediyorum. Çünkü dayanağı konusunda kafalarda şüpheler var. İlgili ülkelerin kuruluşlarıyla da çok yakın çalışıyoruz. Aşılacaktır bunlar bir şekilde, her şey normale dönecektir. Yolculuk çok önemli bir deneyim içinde öyle keyifli anlar var ki, bunu sadece bir laptop ya da tablet taşımaya indirgemeyelim. Gerektiğinde biz onu da temin eder veririz yolcularımıza." dedi.

"Etkisi henüz görülmeye başlamadı"

Yasağın etkisinin henüz görülmeye başlamadığını da söyleyen Aycı, "Şu anda rakam vermek için çok erken. Beklemek lazım. Biz bugünün biletlerini çok önceden sattık. Birkaç ay sonra görebileceğiz etkilerini. Belki o zamana kadar bu yasak hafifler veya kalkar ümidimiz. Amacımız yolcuya en iyi deneyimi yaşatmak, en güzel ve en konforlu deneyimi yaşatmak. Bunun için çalışıyoruz. Amacımız yolcuya diğer güzellikleri öne çıkartarak, mesela filmlerdi müziklerdi, kabin içi eğlencesini daha da artırarak lounge'taki ağırlamamızı daha da iyileştirerek, boardingi check-in'i daha da hızlandırarak onları daha mutlu edecek şeyler yapmak. Yolcularımızla aramızdaki bağı güçlü tutmaya çalışıyoruz. Bu dönemin en iyi yapılacak işi budur. Yapılacak yeni uygulamalar varsa bunun ilk uygulayanlarından birisi biz oluruz." şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir