TTNET'e dört ödül birden

TTNET, Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri'nde 4 ödüle birden layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET, dünyanın en başarılı satış ve müşteri hizmeti projelerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri'nde 4 ödüle layık görüldü. 

TTNET açıklamasına göre, şirketin Hizmet Mükemmelleştirme Programı (SEP) "Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon Ödülü" kategorisinde Gümüş Stevie, "Müşteri Hizmetlerinde En İyi Teknoloji Kullanımı" kategorisinde ise Bronz Stevie Ödülü kazandı. Şirketin MedyaNET projesi ise aynı kategorilerden iki Bronz Stevie Ödülü'nün sahibi oldu. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen TTNET Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen, yenilikçi projeleriyle teknolojiyi kullanarak müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmayı, ürün ve hizmetleriyle değer katmayı hedeflediklerini belirtti. 

Bu hedefle hayata geçirdikleri projelerin ödüle layık görülmesinin, yaptıkları işlerin uluslararası camiada da kabul ve takdir gördüğünün bir göstergesi olarak kendileri için çok değerli olduğunu vurgulayan Şen, şunları kaydetti: 

"Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri'nde ödül alan çalışmalarımızdan Hizmet Mükemmelleştirme Programımız (SEP) ile müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerimizi daha yüksek bir seviyeye taşımak amacıyla bir seri düzenleme yaparak sistemsel altyapımızı güçlendirdik. MedyaNET projemiz sayesinde de, sunduğumuz hizmetleri dijital ortamda takip edip müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda gerekli düzenlemeleri zamanında yapabiliyor ve hızlı çözümler sunuyoruz. Bu projelerimizle uluslararası arenada öne geçip, övgü almak bizleri daha iyisini yapma konusunda teşvik ediyor" 

TTNET, SEP ile faturalama sistemleri, ücretlendirme uygulamaları ve iş zekası ortamlarını kapsayan sistemsel alt yapısında güçlendirme sağlıyor. Şirket, MedyaNET ile ise sunduğu hizmetleri dijital ortamda takip edip, sosyal medyada paylaşılan müşteri yorumlarını zamanında değerlendirebiliyor. Böylece süreç ve stratejilerini bu doğrultuda, müşteri memnuniyetini artıracak şekilde geliştirip gelen taleplere hızla cevap verebiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir