TTNET'e LACP'tan ödül

TTNET, LACP Magellan Çalışan İletişimi kategorisinde Altın ödül almaya hak kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen 'Magellan İletişim Ödülleri' nde yedi ödüle layık görüldü. 

TTNET açıklamasına göre şirket, dijital ürün ve platformları 'TTNET Müzik', 'TTNET Webim' ve 'TTNET Çarşı', sosyal sorumluluk projesi 'İnternetle Hayat Kolay', iç iletişim projeleri  'İyi ki TTNETliyim Kısa Film Yarışması' ve 'TTNET'in Gülen Yüzleri', 2013 yılı Kurumsal İletişim çalışmalarıyla ödül kazandı. 

'İnternetle Hayat Kolay', bu yıl on birincisi düzenlenen LACP Magellan İletişim Ödülleri'nde TTNET'in başarı kazanan ilk projesi oldu. TTNET'in sosyal sorumluluk projesi, LACP Magellan'ın Toplum İlişkileri kategorisinden Gümüş ödül alarak uluslararası ödüllerine bir yenisini ekledi. Proje, bugüne kadar internet ile temas etmemiş 4000'e yakın kadın, erkek ve çocuğa internet okuryazarlığı eğitimi vererek onları dijital bilgi dünyası ile tanıştırdı. 

LACP Magellan Çalışan İletişimi kategorisinde Altın ödül almaya hak kazanan 'İyi ki TTNET'liyim Kısa Film Yarışması', TTNET'in çalışanları arasındaki iletişim, takım çalışması ve sanatsal uğraşları desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği ve çalışanların TTNET'li olma ruhunu anlattıkları kısa filmleriyle yarıştıkları etkinlik ve çevresindeki iç iletişim çalışmalarını kapsıyor. Aynı kategoride, TTNET çalışanlarının yoğun ilgi ve katılımıyla hayata geçirilen, Aksaray ilindeki ihtiyaç sahibi ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik sosyal yardım kampanyası 'TTNET'in Gülen Yüzleri' projesi Gümüş ödül aldı. 

TTNET, 2013 yılı iletişim vizyonu ve bu vizyon çerçevesindeki iletişim çalışmaları ile de Kurumsal İletişim kategorisinde Gümüş ödül kazandı. TTNET, hayatın her alanında müşterilerini kucaklayan en büyük çözüm ortağı olduğu algısını oluşturma ve  sunduğu dijital ürün, hizmet ve projelerinin iletişimini tek bir çatı altında gerçekleştirme amacıyla hayata geçirdiği vizyonu 'TTNET 360: Yeni bir müşteri evreni' ve çevresindeki iletişim çalışmalarıyla bu ödülü aldı. 

TTNET'in, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin  (KOBİ) ürün ve hizmetlerini sunabilmeleri için kendi web sitelerini hızlı ve kolayca oluşturmalarını sağlayan servisi TTNET Webim de Ürün/Servis İletişimi kategorisinde Gümüş ödül kazandı. 

Yerli ve yabancı şarkılardan oluşan geniş arşivini ve müzik dünyasına dair tüm gelişme ve haberleri müzikseverlerin erişimine sunan TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik ise Tüketiciye Yönelik Ürün/Servis İletişimi kategorisinden Gümüş ödül almaya hak kazandı.  

Aynı kategoriden bir ödül de TTNET Çarşı'ya geldi. TTNET'in ürünlerinin dijital ortamdan müşterilerine doğrudan ulaştırılması amacıyla kurulan e-ticaret sitesi TTNET Çarşı'nın lansmanı için gerçekleştirilen iletişim çalışmaları da Magellan Ödülleri'nden Bronz ödüle layık görüldü. 

Bu konularda ilginizi çekebilir