Turkcell Global Bilgi "Avrupa'nın En İyi Çağrı Merkezi" seçildi

Turkcell Global Bilgi, ECCCSA organizasyonunda, "En İyinin En İyisi" jüri özel ödülünü ve "Müşteri Deneyiminde Mükemmeliyet" ödülü aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Global Bilgi çağrı merkezi, Avrupa Çağrı Merkezi ve Müşteri Servis Ödülleri'nde (ECCCSA) "Avrupa'nın En İyi Çağrı Merkezi" seçildi.  

İki ödül birden

Turkcell Global Bilgi açıklamasına göre şirket, Londra'da Old Billingsgate'de düzenlenen ve Avrupa'nın önde gelen çağrı merkezi firmalarının katıldığı ECCCSA organizasyonunda, "En İyinin En İyisi"  jüri özel ödülünü ve  "Müşteri Deneyiminde Mükemmeliyet" ödülünü de aldı.

15 ülkeden 40'ın üzerinde çağrı merkeziyle yarıştı

Turkcell Global Bilgi ile birlikte 15 ülkeden 40'ın üzerinde çağrı merkezi de yarıştı. Sektörün önde gelen rakiplerini geride bırakarak "Avrupa'nın En İyi Çağrı Merkezi" seçilen Turkcell Global Bilgi,  bu ödüle müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini gözeterek sunduğu müşteri hizmetlerinin yanı sıra çalışanlarına sunduğu gelişim imkanları ve sektöre sağladığı katkılarından dolayı aldı.

Pekkan: Türkiye için bir gurur kaynağı 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan, sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan ECCCSA'da "Avrupa'nın En İyi Çağrı Merkezi" seçilmelerinin ve organizasyonun en önemli ödülü olan "Mükemmeliyet Ödülü" nü almalarının, ortaya koydukları çalışmaların ne derece başarılı olduğunun bir göstergesi ve Türkiye için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir