Turkcell Superonline 1 milyon müşteriye ulaştı

Turkcell Superonline internet müşterilerinin sayısı 1 milyona ulaştı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Superonline internet müşterilerinin sayısı 1 milyona ulaştı. 

Turkcell Superonline açıklamasına göre, şirket, 2008 yılında başladığı fiber yatırımlarla birlikte elde ettiği hızlı büyüme çizgisinde önemli bir aşama olan 1 milyonuncu müşteriye ulaştı. 

Turkcell Superonline'ın 1 milyonuncu müşterisi, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi Ergün Yeşilyurt oldu. Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Yeşilyurt ve ailesine iki yıl süreyle 1000 Mbps fiber internet, iPad ve SwissVoice ePure kablosuz ev telefonu hediye etti. 

Erkan, Turkcell Superonline'ın, telekomünikasyon gibi yatırımların geç geri dönüş yaptığı bu sektörde genç ama çok dinamik bir oyuncu olduğunu belirterek, "2008 yılında başlattığımız fiber yatırımlar ile bugün 14 ilde 1,8 milyon ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet hizmeti götürüyoruz" açıkalması yaptı. 

Şirketlerinin çok kısa sürede ulaştığı bu ölçeği görmekten büyük memnuniyet duyduklarını aktaran Erkan, bu durumun büyümeyi sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde yönettiğini, geleceğe daha da umutla baktıklarını kaydetti. 

Erkan, geçen yılın ağustos ayında 500 bin fiber internet müşterisine sahip oluşlarını kutladıklarına dikkati çekerek, "Bu sene birinci çeyrek sonu itibariyle 614 bin fiber internet kullanıcısına sahibiz. Altyapı yatırımını yaptığımız fiber ile müşteri sayısındaki hızlı artışın süreceğine inancımız tam" ifadelerini kullandı. 

Kayseri Erciyes Üniversitesi İnşaat Teknolojisi Programları bölümünde öğretim görevlisi olan Ergün Yeşilyurt ise, alanıyla ilgili dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek, ilgili yayınlara ulaşmak ve videoları izlemek istemesi nedeniyle hızlı ve kaliteli bir internet bağlantısına ihtiyaç duyduğu için Turkcell Superonline'ı tercih ettiğini dile getirdi. 

Yeşilyurt, güçlü internet altyapısı sayesinde akademisyenlerin dünyanın neresinde bulunduklarından bağımsız olarak her türlü bilgiye erişim şansına sahip olduğunu ifade etti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir