Turkcell Ukrayna'nın başına yeni isim

Turkcell Grubu Perakende Satış ve Dağıtım Kanalları Grup Başkanı Burak Ersoy, Ukrayna'daki grup şirketi life:)'ın Genel Müdürü olarak görevlendirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell, organizasyon yapısında değişikliğe gitti. Buna göre Turkcell Türkiye'de Satış Grubu'na bağlı Perakende Satış ve Dağıtım Kanalları Grup Başkanı olan Burak Ersoy, 1 Ekim 2015 itibariyle Ukrayna life:) Genel Müdürlüğüne atandı. 

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, atamayla ilgili değerlendirmesinde, Ukrayna'nın Turkcell olarak bölgesel varlıklarını ve etki alanlarını genişletme çalışmalarında pilot ülke olduğunu her fırsatta dile getirdiklerini, 3G'yi ilk olarak bu ülkede hizmete sunan operatör olmalarının bunun en güzel kanıtı olduğunu bildirdi. 

life:) yönetiminin başına gelen Ersoy'un Ukrayna ekibinin mobil iletişimde dönüşüm yaratma konusundaki başarılı çabalarını yeni bir aşamaya taşıyacağını aktaran Terzioğlu, "Turkcell olarak Burak Ersoy liderliğinde yeni başarı hikayelerine imza atacak life:) şirketimize teknolojimiz ve know-how'ımızla destek olmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bu arada Turkcell Türkiye içerisinde de 1 Ekim 2015 tarihinden itibaren geçerli olacak organizasyonel düzenlemeler gerçekleştirildi.  

Buna göre Perakende ve Satış Dağıtım Kanalları Grup Başkanlığı ile Aktif Satış Grup Bakanlığı birleştirilen Turkcell'de, halihazırda Aktif Satış Grup Başkanı Murat Erkan, Perakende ve Aktif Satış Grup Başkanı olarak görevlendirildi. 

Teknoloji Grubu da organizasyon yapısında gerçekleştirilen değişiklik sonucu "Altyapı Yönetimi", "Şebeke Teknolojileri" ve "Bilgi ve İletişim Teknolojileri" fonksiyonları "Şebeke Teknolojileri" ve "Bilgi ve İletişim Teknolojileri" grup başkanlıkları altında toplandı.  

Şebeke Teknolojileri Grup Başkanı olarak Gediz Sezgin, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Grup Başkanı olarak da Serkan Öztürk atandı.