Turkish Cargo, iş ortaklarını ödüllendiriyor

Turkish Cargo, Guanzghou acentelerine 2016 yılında göstermiş oldukları performans dolayısıyla çeşitli ödüller takdim etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


Turkish Cargo, birlikte çalıştığı iş ortaklarını ödüllendirmeye devam ediyor.

Turkish Cargo’nun Ocak 2011’de ilk yolcu seferiyle başlayan Çin'in Guangzhou şehrine günlük Boeing-777 seferleri ve haftalık şu an için 3, mayıs ayı itibariyle 4 freighter seferiyle devam ediyor. Hem servisi hem de müşteri ilişkileriyle bölgede ve Guangzhou pazarında sektörünün önemli oyuncularından olan Turkish Cargo, Guanzghou acentelerini düzenlediği ödül gecesiyle bir araya getirdi.

Turkish Cargo Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, Kargo Başkan Yardımcısı Halit Anlatan ve Asya-Uzak Doğu Bölge Müdürü Hüseyin Ceyhan, Türkiye Guanzghou Konsolos Yardımcısı Ali Demirtaş’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen gecede; Goldjet International Logistics, AIR Sea Transport, DHL Global Forwarding Chine, Panda Global Beijing, Guangzhou Hayonez Hyl Logistics, UBI Logistics China Limit, DM Sky Cargo International Limited ve PIF Global Logistics China Ltd. acentelerine, 2016 yılında göstermiş oldukları performans dolayısıyla çeşitli ödüller takdim edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir