Wilo'dan 'Önce Dene Sonra Al' hizmeti

Wilo müşterileri yeni finansman sistemi ve ürünlerini 6 aya kadar varabilen deneme süresi sonunda memnun kaldığı takdirde satın alabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

IFAT Eurasia 2015, Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı’na katılarak bir basın toplantısı düzenleyen Wilo yeni finansman sistemini ve müşterilerin ihtiyacı olan ürünü önce denemesi ardından da memnun kaldığı takdirde satın alması esasına dayanan “Önce Dene Sonra Al” adlı yeni hizmetini tanıttı. 

16 Nisan 2015 Perşembe günü fuar alanındaki Patara Salonu’nda yapılan toplantı, Wilo SE Kıdemli Başkan Yardımcısı ve EMEA Bölge Müdürü Thomas Kubbe, Wilo Türkiye Genel Müdürü ve Wilo SE Yakındoğu Bölge Müdürü Ercüment Yalçın ile Wilo Türkiye Altyapı Uygulamaları ve Endüstri Satış Müdürü Ercan Tortumlu’nun ev sahipliğinde düzenlendi.

Toplantıda bir konuşma yapan Wilo Türkiye Genel Müdürü Ercüment Yalçın “Pompa sistemi sektöründe ezberleri bozacak olan yeni finansman sistemimizle ve ‘Önce Dene Sonra Al’ hizmetimiz ile yeni bir dönem başlatıyoruz. Türkiye’de bir ilk olan bu hizmetlerimizle müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı, müşterilerle olan güven bağımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Toplantıda konuşan Wilo Türkiye Genel Müdürü Ercüment Yalçın, çevre teknolojileri sektörünün nabzını tutan Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı’na katılmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Wilo’nun kuruluşundan bu yana enerji verimliliği sağlayan çevre dostu ürünler geliştirdiğini vurgulayan Yalçın, sözlerine şöyle devam etti: “Wilo olarak öncü kimliğimizle sektörümüze pek çok ilki yaşattık. Şimdi yeni finansman sistemimizle müşterilerimize alternatif finansman imkanı sunacağız. Diğer yeni hizmetimiz ‘Önce Dene Sonra Al’ ile de yine ilklere imza atıyoruz. Müşteri memnuniyeti için sadece en iyi ürünü geliştirmek yetmiyor. Aynı zamanda müşterilere en iyi şekilde hizmet sunmak gerekiyor. Wilo olarak Türkiye geneline yayılan servislerimizle, müşteri memnuniyeti odaklı bir strateji ile hizmet veriyoruz. Devreye aldığımız hem yeni finansman sistemimiz hem de ‘Önce Dene Sonra Al’ hizmetimiz ile pompa sistemleri sektöründe ezberleri bozacak yeni bir dönem başlatıyoruz. Bu hizmetlerimizle müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı, müşterilerle olan güven bağımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz.”   
 
“Önce Dene Sonra Al” sistemi nasıl işleyecek?

Wilo Türkiye Altyapı Uygulamaları ve Endüstri Satış Müdürü Ercan Tortumlu ise  “Önce Dene Sonra Al” sisteminin işleyişi ile ilgili bilgiler verdi. Hizmetin tüm altyapı pompaları ve mikserlerde uygulanacağını belirten Ercan Tortumlu sözlerine şöyle devam etti: “Müşterilerimiz ürünlerimizi, 3 aydan 6 aya kadar herhangi bir ücret ödemeden kullanabilecek. Deneme süresi bittikten sonra memnun kaldığı takdirde satın alma işlemlerini gerçekleştirecek. Deneme süresi sonunda ürünü iade etme seçeneği de sunuyoruz.”

Basın toplantısında Wilo SE Kıdemli Başkan Yardımcısı ve EMEA Bölge Müdürü Thomas Kubbe de bir konuşma yaparak şunları söyledi: “140 yılı aşkın tecrübesiyle Wilo tüm dünyada pompa sektörünün nabzını tutuyor. Enerji tasarruflu ürünleriyle sektörde ilklere imza atıyor. Türkiye’de lider konumda olan Wilo yeni finansman sistemi ve “Önce Dene Sonra Al” hizmetiyle yine fark yaratacak.”