Zorlu Center'a 11 dalda Stevie Ödülü

Zorlu Center, bu sene 13.'sü düzenlenen Stevie International Business Awards'tan (Uluslararası İş Ödülleri) 2 Altın, 1 Gümüş ve 8 Bronz olmak üzere toplm 11 ödül birden kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

60 ülkeden 3 bin 800'ü aşkın projenin yarıştığı ve dünyanın en önemli iş dünyası ödüllerinden birisi olarak kabul edilen Stevie International Awards'a İstanbul Light Festival, Zorlu World, Raffles Arcade, Yılbaşı Gazinosu ve Phantom of The Opera projeleri ile katılan Zorlu Center, 2'si Altın, 1'i Gümüş ve 8'i Bronz olmak üzere 11 ödül birden almaya kazandı. 

İstanbul Light Festival ile "Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası" ile Altın Ödülü'nü alan Zorlu, yine İstanbul Light Festival ile "En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası" kategorisinde Gümüş Ödül'ün de sahibi oldu. Raffles Arcade ile "Kurumlararası (Business to Business)", "Marka yönetimi ve İtibarı", "Marka Deneyimi" ödüllerini almaya hak kazanan Zorlu Center, Phantom Of The Opera ve Yeni Yıl Gazinosu ile "Yılın Kültür ve Sanat Programı" kategorilerinde de Bronz Ödül'e layık görüldü. Zorlu Center'ın ödül programı Zorlu World ise "Pazarlama" kategorisinde Altın Ödül'e layık görülürken, "Yaşam Tarzı", "Alışveriş" ve "Hizmet" kategorilerinde de Bronz Ödül'ün sahibi oldu.

Toplamda 11 ödül birden kazanan Zorlu Center, ödüllerini 21 Ekim'de İtalya'nın Roma kentine düzenlenecek olan törende alacak.

Zorlu Center açıldığı günden bu yana kazandığı 35 ödüle, 11 Stevie Awards ödülünü de ekleyerek, toplam ödül sayısını 46'ya yükseltmiş oldu.