'Galatasaray'a şansımız tutuyor'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Galatasaray'a şansımız tutuyor"dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, başkentte Osmanlıspor taraftarının oluştuğunu belirterek, futbolcuların da taraftara güzel bir galibiyet hediye ettiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlıspor'un 3-2 kazandığı Galatasaray maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, başkent ekibinin çok güzel bir oyun sergilediğini ifade ederek, "Yenilen takım sıradan bir takım değil, Galatasaray. Çok mutluyum" dedi.

Osmanlıspor'un özellikle ilk yarıda birçok net pozisyondan yararlanamadığını vurgulayan Gökçek, "Galatasaray'a şansımız tutuyor, öyle gözüküyor. İnşallah bu iyi bir başlangıç olur ve futbolcular ilk 9 takım arasına girecek şekilde bir gayret gösterir. Galatasaray'a da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Bizim için çok önemli maçtı" 

Osmanlıspor'un orta saha oyuncusu Mehmet Güven ise çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Sahalarında daha önce puanlar kaybettiklerini hatırlatan Güven, "Bunu Galatasaray maçıyla telafi etmek istiyorduk. Bu gösterdiğimiz performansı, sonraki maçlarda da göstermemiz gerekiyor. Yoksa sıkıntı yaşarız. Bu sezon hedefimiz lige tutunmak. Sonraki hedef ne getirir, bunu ilerleyen maçları oynadıktan sonra göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.