Antalyaspor'un bir sonraki hedefi

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer,kendisinden sonraki yönetimin futbol dünyasının gözdesi Messi'yi getireceğini düşünüyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o transferinden dolayı dünyanın her yerinden tebrik telefonları aldıklarını belirtti. Gencer kendisinden sonraki yönetimin de Messi'yi getireceğini düşündüğünü söyledi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o transferinden dolayı dünyanın her yerinden tebrik telefonları aldıklarını belirtti.

Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, dış transferde şu ana kadar Samuel Eto'o, Luis Francisco Grando (Chico), Ondrej Celutska, Kadir Pekmezci ve Rıdvan Şimşek'i transfer ettiklerini, değişik mevkilerde üç yabancı oyuncuyla görüştüklerini söyledi.

"Eto'o bereketi"

Yeni stattaki 42 locadan rezervasyonlarla yıllık 8,5 milyon lira hasılat elde edileceğini belirten Gencer, "Eto'o'nun garantisi diyorsanız, alın size sadece 42 loca. İddia ediyorum, yarısına yakınını da yönetim kurulu rezerve yaptırdı. Eto'o bereketi. Bugün Eto'o olmasaydı, Süper Lig'e çıkmış olsaydık, bırakın play-off'u, ilk iki de çıkmış olsaydık, bu heyecanı yaşar mıydık?" diye konuştu.

Ronaldinho transferi

Transfer gündemlerinde olan Ronaldinho ile her türlü görüşmeyi yaptıklarına işaret eden Gencer, şöyle devam etti: 
"Ronaldinho'ya sadece yazılı teklif vermemiz gerekiyordu. Antalyaspor olarak anlaşmamıza rağmen, yazılı teklifimiz gittiği zaman Ronaldinho'nun Antalya'ya gelmesi söz konusuydu. Açıkçası son dakikaya kadar bekledim. Şehrin ve mali genel kurulun havasına baktıktan sonra imzayı atabilirim. İmza attıktan sonra zaten gelecek, gelmeyi bekliyor. Zaten kendisi açıkladı. Messi'ye sormuşlar, 'sen mi büyüksün, Ronaldinho mu büyük?' diye. 'Daha Ronaldinho ölmedi, futbolu bırakmadı' demiş. Cevabı bu diye düşünüyorum. Bunu anlayabilirsek, ne mutlu Antalya'ya."

"Sonraki hedef Messi"

İspanyol futbolcu David Villa'nın transferi hakkındaki soruları, "Sizlerden duydum" diyerek yalanlayan Gencer, "Messi'yi alacak mısınız?" sorusuna, "Bizden sonra gelen yönetim de 5 sene sonra herhalde Messi'yi Türkiye'ye, Antalyaspor'a getirir diye düşünüyorum. Biz, onlardan onu bekleriz. Artık hedef o oldu" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir