Arda, Atletico Madrid'e veda ediyor

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, milli oyuncunun Atletico'dan ayrılmak ve bir İngiliz takımına gitmek istediğini açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İspanya'nın Atletico Madrid ekibinde forma giyen Arta Turan'ın, 4 yıldır kadrosunda bulunduğu takımından ayrılmak istediği bildirildi. 

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, AS gazetesine yaptığı açıklamada, "Arda bu yaz İspanya'yı bırakma niyetinde. Kariyerine devam etmek için buradan İngiltere ligine gitmeyi arzuluyor" ifadelerini kullandı. 

İtalya'nın Milan ve Fransa'nın Paris Saint Germain takımlarının Arda için teklifte bulunduğu yönündeki haberleri doğrulayan Bulut, "Milan gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamadığından, Arda'nın opsiyonları arasında bulunmuyor. Paris Saint Germain olabilir ancak Arda her zaman İngiltere liginde oynamayı denemek istedi. Altı takımdan gelen teklif var ama mevcut durumda konuştuğumuz 3 takım bulunuyor. İsimlerini veremem. İngiltere ve Avrupa'nın en iyilerinden" değerlendirmesinde bulundu. 

Ahmet Bulut, Arda'nın Atletico Madrid'den ayrılabilmesi için önündeki en büyük engelin, sözleşmesinde yer alan 41 milyon avroluk bonservis bedeli olduğunu söylerken, "41 milyon avroluk bonservisinden dolayı Arda'nın ayrılması kolay bir şey değil" şeklinde görüş belirtti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir