Arda'dan Messi'ye harika asist

İspanya La Liga’da Barcelona, kendi sahasında Granada’yı 4-0 mağlup etti. Barcelona'nın ilk golünde Arda, Messi'ye harika bir asist yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İspanya La Liga'nın 19. haftasında Barcelona-Granada karşılaşmasında Arda asist Messi ise şov yaptı. 

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 19. haftasında oynanan maçta Barcelona, Granada'yı 4-0 yendi. Arjantinli futbolcu Lionel Messi hat-trick yaparken Barcelona'nın diğer golünü Neymar kaydetti.

Nou Camp Stadı'nda oynanan maçta milli futbolcu Arda Turan Barcelona'da ilk 11'de sahaya çıktı. Arda, her zaman "idolüm" dediği Andres İniesta'nın yerine ilk 11'de forma şansı buldu. Barcelona formasıyla oynadığı ikinci maçında arkadaşlarıyla çok daha fazla uyumlu görülen ve takımın hücumlarını yönlendiren Arda, Messi'nin 8. dakikada attığı ilk golün asistini ve 3. golün de organizasyonunu yapan isim oldu. 71. dakikada Barcelonalı taraftarların ayakta alkışlarıyla oyundan alınan Arda, yerini Adriano'ya bıraktı.

Bu arada Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, Aleix Vidal'ı da bu kez ilk 11'de kullanırken, basına yönelik ağır hakaretleriyle gündeme gelen Alves'i yedeğe çekti. Alves, 65. dakikada Aleix'in yerine oyuna girdi.

Aldığı galibiyetle puanını 42'ye çıkaran Barcelona, henüz 19. hafta maçını oynamayan Atletico Madrid'in (41) önünde liderliğe yükseldi.