Avrupa Yüzme Şampiyonası başlıyor

Avrupa Yüzme Birliği tarafından düzenlenen şampiyona, yarın Almanya'nın başkenti Berlin'de başlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Avrupa Yüzme Birliği (LEN) tarafından düzenlenen Avrupa Şampiyonası, yarın Almanya'nın başkenti Berlin'de başlayacak.

Berlin'deki Europa-Sportpark'ta organize edilecek şampiyonada, açık su, senkronize, dalış ve yüzme olmak üzere 4 ayrı kategoride yarışmalar düzenlenecek. Türkiye şampiyonada, 10'u senkronize yüzmede olmak üzere 18 sporcuyla yarışacak. Türkiye'nin yer aldığı senkronize yüzme müsabakaları 13-17 Ağustos, yüzme müsabakaları ise 18-24 Ağustos tarihlerinde yapılacak.  

Antrenörlüğünü Rus Nataliya Mashchuk ile Laçin Irazca Akçal'ın yaptığı Senkronize Milli Takımı'nda, Defne Bakırcı, Dilay Horasan, Ebru Mina Turhan, Hande Yıldız, Melike Turgut, Mısra Gündreş, Öykü Evliya, Öykü Halis, Selin Ünser ve Yağmur Ceylan Demircan bulunuyor.     

Fernando Jose Canales, Hakan Eskioğlu, Erkan Mutlu, Ali Özüak ve Levent Camuşcuoğlu tarafından çalıştırılan Yüzme Milli Takımı'nda ise Alpkan Örnek, Ayşe Ezgi Yazıcı, Doğa Çelik, Doruk Tekin, Ediz Yıldırımer, Gizem Bozkurt, Kemal Arda Gürdal ve Nezir Karap yer alıyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir