Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe taraftarına mesaj

Yıldırım, taraftardan futbolcuları yalnız bırakmamak için yarın oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında küfür ve kötü tezahürattan uzak durmaları ricasında bulundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinden sarı-lacivertli taraftarlar için mesaj yayımladı.  

Başkan Yıldırım'ın, sarı-lacivertlilerin Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacağı maçla ilgili taraftarlara yönelik mesajı şu şekilde: 

"Fenerbahçe'nin olduğu her yerde, kazandığı her başarı ve zaferde takımının yanında olan, kulübüne destek olan büyük Fenerbahçe taraftarı; takımımızın birbirinden zorlu maçlar oynayacağı şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'nin yanında olmak, sonsuz desteğiniz ile güç bulan futbolcularımızı yalnız bırakmamak için yarın Kayseri Erciyesspor ile oynayacağımız maçta küfür ve kötü tezahürattan uzak durmanızı rica ediyorum. Camia olarak şampiyonluğa yürüdüğümüz ve yolun sonuna yaklaştığımız bu süreçte her birinizin gereken hassasiyeti göstereceğine yürekten inanıyorum." 

Bu konularda ilginizi çekebilir