Beşiktaş'ın rakibi Arsenal, İstanbul'a geldi

Arsenal takımını taşıyan uçağın ineceği havalimanı son ana kadar netleşmedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu ilk maçında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Arsenal takımı, İstanbul'a geldi. 

İngiliz ekibinin İstanbul'da hangi havalimanına geleceği konusu son ana kadar netleşmezken, Arsenal'i taşıyan özel uçak, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi. 

Arsenal'in gelişiyle ilgili olarak dün yapılan bilgilendirmede, Atatürk Havalimanı'na geleceği ve akşam saatlerinde de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleneceği duyurulmasına karşın, İngiliz ekibinin gelmesinin beklendiği saatlerde, özel uçak olması nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'n iniş yapılacağı belirtildi. 

Medya mensupları ile UEFA delegesi ve kafileyi taşıyacak otobüs Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yolunu tutarken, Arsenal'i taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi. Arsenal yetkililerinin, Sabiha Gökçen Havalimanı önerilmesine rağmen, Atatürk Havalimanı'nı kullanmakta ısrarcı oldukları öğrenildi. 

Arsenal takımı, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden otobüsle konaklayacağı otele hareket etti. Teknik direktör Arsen Wenger ile bir futbolcu ise başka bir araçla basın toplantısı için Atatürk Olimpiyat Stadı'na doğru yola çıktı.