Beşiktaş'ta hedef çeyrek final

Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde yarın Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Beşiktaş, deplasmandaki ilk maçta Yunanistan temsilcisi Olympiakos'la 1-1 berabere kalarak yakaladığı avantajı kullanıp, adını çeyrek finale yazdırmaya çalışacak.

Beşiktaş ile Olympiakos arasındaki karşılaşma, yarın saat 21.00 de Vodafone Arena da yapılacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Maçı İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt gerçekleştirecek. Ian Hussin'in dördüncü hakem olacağı mücadelede Jonathan Moss ile Craig Pawson ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

Tolgay Arslan cezalı

Olympiakos ile yapılan ilk maçta sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Tolgay Arslan, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı ekipte Vincent Aboubakar ve Caner Erkin, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Aboubakar ile Caner Erkin, yarınki karşılaşmada forma giyip sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek.