Bilic, Premir Lig'e çok yakın

İngiliz gazetesi Evening Standard, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile anlaşmaya çok yakın olduğunu yazdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiliz gazetesi Evening Standard, "West Ham, Bilic'i teknik direktörleri yapmaya yaklaştı" manşetli spor haberinde hafta sonu görüşmelerinin ardından Hırvat hocanın West Ham'ın patronu olmaya hazır olduğunu bildirdi. Daily Star gazetesi de sabah West Ham'ın Bilic'te karar kıldığını ileri sürdü.

West Ham'ın bu hafta sonu yeni teknik direktörleri olarak eski Hırvatistan çalıştırıcısı Slaven Bilic'i ilan etmesinin beklendiğini yazan Evening Standard, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Bilic'in hafta sonunda kulübün eş sahipleri David Sullivan, David Gold ve başkan yardımcısı Karren Brady ile görüştüğünü fakat kesin bir teklifin henüz yapılmadığına dikkat çekti.

1996-97 sezonunda West Ham'da taraftarların kalbinde taht kuran 46 yaşındaki Bilic'in, çok karizmatik biri olduğu fakat, Rusya ve Türkiye'deki kulüp düzeyinde hocalık tecrübesine rağmen Premier Lig Teknik Direktörlüğü tecrübesi olmadığı belirtildi.

Eski Upton Park tecrübesinin lehine olduğuna işaret eden Evening Standard, West Ham eş başkanı David Gold'un külüp sitesinde verdiği bir söyleşide, "West Ham tarihinde yeri olan birini teknik direktör olarak almak çok hoş olacak" dediğine değindi.

West Ham, Real Madrid'e gitmeden önce Rafael Benitez'i Upton Park'a gelmeye ikna ettiğini sanmıştı. Jurgen Klopp ve Carlo Ancelotti girişimleri de boş çıktı. West Ham radarındaki Sevilla Teknik Direktörü Unai Emery de olmayınca, Slaven Bilic'in West Ham Teknik Direktörü olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

dha-0f4d2de6f9e5c5f43582f919cca5f4b9-1-t.jpg

Bu konularda ilginizi çekebilir