Bir kupa maçına daha erteleme

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda saat 13.00'de başlaması planlanan Eskişehirspor-FBM Makina Balçova Yaşamspor maçı, olumsuz hava ve saha koşulları nedeniyle ertelendi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda bugün saat 13.00'teki Eskişehirspor-Makina Bolçova Yaşamspor karşılaşması, maçın hakemi Abdülkadir Bitigen tarafından ertelendi. Maç saati öncesinde karşılaşmanın hakemleri Abdulkadir Bitigen, Deniz Turgut ve Oğuz Terzi tarafından üzerlerindeki karları temizlenen sahada inceleme yapıldı. Hakemler sahanın futbol oynamaya elverişli olmadığına kanaat getirerek maçın ileriki bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

Eskişehispor Kulübü İdari As Başkan Yardımcısı Mehmet Arı, sahanın karla kaplı olması nedeniyle dün sabahtan buyana federasyon yetkilileri ile görüşüp karşılaşmayı ertelemeye çalıştıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını söyledi.

Arı, ekiplerin yılbaşı gecesi çalışarak sahadaki karları temizlediklerini ifade ederek şöyle dedi: "Dün sabahtan beri federasyon temsilcileriyle görüşme yapıyoruz. Dün akşama kadar federasyon temsilcileriyle görüştük. Bize söylenen şuydu 'Sahayı yapıp hazır hale getirmek zorundasınız maçın tehirine hakem karar verir'. Gözlemciler de dün geldi onlarla da görüştük. Gece geç saatlerde de görüştük. Ama onlar da dediler ki hakem karar verecek. Maalesef sonuçta hakem bu saatte kararı verdi maç tehir oldu. Ekipler gece gündüz çalıştılar yılbaşını burada yaptılar. Yapılabilinecek her şey yapıldı. Özellikle sahanın açık tribün tarafı yumuşak zemin, oraya maalesef iş makinaları girince zaman çukur yaptı. Hakemler her iki takımın hocasıyla da görüştü. Hocalar da ertelenmeyi isteyince böyle bir karar alındı."

Bu konularda ilginizi çekebilir