Çalımbay, 'Hedefimiz puan almak'

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 

SİVAS - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Sivasspor, gruptaki ilk maçına yarın deplasmanda Fenerbahçe karşısında çıkacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi Özgür Yankaya, Asım Yusuf Öz ve Mehmet Cem Hanoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Maçta, Deniz Çoban dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk hedeflerine ulaşarak, gruplara kaldıklarını söyledi.

Grupta ilk maçı Fenerbahçe ile yapacaklarını ifade eden Çalımbay, ''Grup maçlarına iyi başlamak istiyoruz. Tek hedefimiz Fenerbahçe maçından puan veya puanlar almak. Maçlar çift devreli lig usulü oynanacağı için alınan her puanın çok büyük önemi var'' dedi.

Kupada sonuna kadar gitmek istediklerini belirten Çalımbay, dar bir kadroya sahip olduklarını, devre arasında takıma istedikleri takviyeleri yapmaları halinde hem kupada hem de ligde çok iyi yerlere geleceklerini kaydetti.

Çalımbay, sakatlıkları bulunan Kamil Grosicki, Uğur Kavuk, Erman Kılıç ve Milan Cerny'nin Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.