Demba Ba'dan kötü haber

Beşiktaş'ın gol makinesi Demba Ba'nın ayak parmağında kırık tespit edildi. Ba'nın yeşil sahalara ne zaman döneceği ise henüz açıklanmadı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, Mustafa Pektemek ve Demba Ba'nın sakatlıkları hakkında BJK TV'ye açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık Beşiktaş'ta sakatlık yaşayan futbolcular hakkında açıklama yaptı. Demba Ba'nın ayak parmağında kırık olduğunu söyleyen Karanlık, Mustafa'nın durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Kulüp doktoru Tranzonspor maçında kötü şekilde çarpışan Mustafa Pektemek'in durumuyla ilgili, "Mustafa, dün yoğun bir ameliyatı geride bıraktı. 4 saatten daha fazla ameliyathanede kaldı. 2 farklı cerrahi tedavilerini uyguladılar. Birincisi burun, ikincisi ise elmacık kemiği kırıkları için yapıldı. Sporcumuzun durumu çok iyi. 1-2 gün daha hastanede kalması gerekiyor. Bu bile ne kadar ciddi bir sakatlık yaşadığını gösteriyor. Allah'a şükür kalıcı bir hasar yok. Antrenman sonrası kendisinin yanına tekrar gideceğim. Son bilgileri oradaki doktordan alacağım" dedi.

Karanlık Beşiktaş'ın gol silahı Demba Ba hakkında ise, "Demba Ba, son maçta ilk yarıda bir darbe aldı. Yanlış hatırlamıyorsam sağ ayaktı. Neyse fark etmiyor sağ ya da sol. Devre arası sonuna kadar idare etti. Devre arasında çıkarmak istedik, oynamak istedi. Biz de engel olmadık. İkinci devre başlamadan ağrıları devam etti. Kırık şüphesi vardı. Baş parmağın yanındaki parmakta kırık bulunuyor. Kötünün de iyisi bir durum vardı. Tedavisine başladık. Dışarıdan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Umarım en yakın zamanda sahalara geri döner. Zaman vermeyeceğim. Ben hayatımda hiç kendi zamanımı veremedim. Kırık varsa ne kadar sürede iyileşeceğini herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir