Derbide puanlar paylaşıldı: 1-1

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe, derbi maçta karşı karşıya geldi. Lider Fenerbahçe, 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından şampiyonluk umudunu haftaya taşıdı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maç 1-1 tamamlandı.

4. dakikada Meireles'in uzak mesafeden şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

5. dakikada bu kez Gökhan Gönül, ceza alanı dışından sert vurdu ancak savunmaya çarpan meşin yuvarlak yandan kornere gitti.

9. dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında savunmanın arkasında topla buluşan Almeida, meşin yuvarlakla ceza alanına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan bu oyuncu, kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı yandan auta gönderdi.

24. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Kuyt'ın ara pasında sol kanatta topla buluşan Sow, çaprazdan ceza alanına girdiği anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Senegalli oyuncu, yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1

30. dakikada Caner'in uzak mesafeden sert şutunda, kaleci Tolga son anda meşin yuvarlağı çeldi. Pozisyonu takip eden Emenike'nin ofsaytta kalması sonrası Beşiktaş rahat bir nefes aldı.

33. dakikada Fenerbahçe ceza alanı içinde uzaklaşmayan topu sol çaprazda önünde bulan Motta'nın sert şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

44. dakikada Beşiktaş, derbide eşitliği sağladı. Gökhan'nın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Almeida, altıpastaki Olcay'ı gördü. Ancak bu oyuncunun dokunamadığı top ceza alanı dışına çıktı. Pozisyonun devamında Veli'nin uzak mesafeden yerden sert şutunda kaleci Volkan'ın çelmeye çalıştığı top yan kale direğine çarparak oyun alanına döndü. Pozisyonu iyi takip eden Motta, çaprazdan sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1

58. dakikada Motta, Emenike'ye yaptığı faulle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

90+3'te İsmail Köybaşı, kırmızı kart gördü.

Karşılaşma, 1-1 berabere tamamlandı.

E-bilette sıkıntı yaşandı

Öye yandan Passolig uygulaması nedeniyle derbiye taraftar ilgisi normalin altında kaldı. Passolig'i ile Olimpiyat Stadı'na gelenler ise birçok problemle karşılaştı. Stada gelen taraftarlar ise E-Bilet sistemindeki yüz tanıma sistemi ve turnikeler ile ilgili teknik sıkıntı ile kaşılaştı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir