Emre Mor İspanyolların takibinde

İspanyol basını, Emre Mor'un "geleceğin Messi'si" olabileceğini ve sonraki yıllarda La Liga'nın önde gelen takımlarında oynayabileceğini savundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2-2 berabere sona eren Borussia Dortmund-Real Madrid maçının son 15 dakikasında forma giyen Emre Mor, İspanyol basınının ilgisini çekti.

Karşılaşmayı yayınlayan Antena 3 televizyonu, 19 yaşındaki Emre Mor'un sahada gösterdiği performansla gelecek vaat eden futbolcular arasında ilk sırada yer aldığını belirtti.

"Emre'nin stili daha çok Messi'ye benziyor. Geleceğin Messi'si olabilir" yorumunda bulunan maçı anlatan İspanyol spiker, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşmesi bulunan Türk futbolcunun sonraki yıllarda Real Madrid veya Barcelona gibi La Liga'nın önde gelen takımlarında forma giyebileceğini kaydetti.

Marca gazetesi ise maç sonunda Cristiano Ronaldo ile Emre Mor'un yan yana yürüdükleri fotoğrafı kullanarak, Türk futbolcunun maçın ardından Ronaldo'dan formasını istediğini yazdı.

İspanyol basını ayrıca, Borussia Dortmund'un diğer genç futbolcusu 19 yaşındaki Ousmane Dembele'den de övgüyle söz etti.

Real Madrid kazanamıyor

Öte yandan, Real Madrid'in oynadığı son 3 maçın beraberlikle sonuçlanması dikkati çekti.

Bu konularda ilginizi çekebilir