Fenerbahçe, performansı havadan görüntüledi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin antrenmanı, futbolcuların performanslarını takip için helikopter kamerayla havadan görüntülendi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan futbolcuların yanı sıra sakatlıkları bulunan ve özel çalışmalar yapan 8 futbolcu katılmadı. Dirk Kuyt, Raul Meireles, Diego Ribas, Pierre Webo, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Hakan Çinemre ve Muhammed Akarslan, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda istasyon çalışmaları yaptı.

Sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu takımdan ayrı koştu, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, kaleci Mert Günok ve Mehmet Topuz salonda kuvvet çalışmaları yaptı. Serdar Kesimal daha sonra özel bir maske takarak koştu.

Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Antrenmana kameralı takip

Bu arada, sarı-lacivertli takımın antrenmanında helikopter kameralı takiple yeni bir sistem uygulanmaya başlandı. Oyuncuların performanslarının takibi için bütün çalışma havadan görüntülendi. Teknik heyet gerekli verileri aldıktan sonra toplanan verilerin arşivleneceği, uzmanlar eşliğinde hazırlanarak antrenman bilimine yardımcı olabilmesi amacıyla akademik bir sunum haline getirileceği ifade edildi.

Fenerbahçe Koleji öğrencileri antrenmanda

Sarı-lacivertli takımın antrenmanını Fenerbahçe Koleji öğrencileri de takip etti.

Antrenman sonunda futbolcularla bir araya gelen öğrenciler, teknik direktör İsmail Kartal'a çiçek verdiler. Çalışmayı takip eden USA Fenerbahçeliler Derneği yetkilileri de futbolcularla bir araya geldi.

Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu uzun bir aradan sonra takımla çalışmalara başlayan Egemen Korkmaz'ın durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kas ve kuvvet dengesi için önce testlerini yaptık, ne kadar eksikleri var onları gördük. Yarın takım antrenmanına katılacak. Haftaya tam olarak takımdaki yerini alacak" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir