Fenerbahçe'den Robben açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Hollandalı oyuncu Arjen Robben ile Brezilyalı futbolcular Elias ve Juan Jesus hakkında çıkan transfer iddialarını yalanladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, bazı gazetelerde yer alan Arjen Robben, Elias ve Juan Jesus ile ilgili transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. 

Açıklamada, kulübün sportif direktörü Giuliano Terraneo'nun odasında çalışır halde fotoğraflarına yer verilerek, İtalyan futbol adamının iddia edildiği gibi transfer görüşmeleri için yurt dışında olmadığı bildirildi. 

Spor Toto Süper Lig'in statüsüne göre takımların bir sezonda kadrolarında en fazla 14 yabancı futbolcu bulundurma şansı olduğu hatırlatılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Fenerbahçe'nin mevcut sezon öncesi kadrosunda zaten bu kontenjanın bir fazlası olan 15 yabancı oyuncu yer almaktadır. Her gün yeni, yalan haberlerle taraftarları beklenti içine sokmak, bu gazetelerin tiraj için okuyucularını, futbolseverleri ve aynı zamanda borsaya açık olan şirketimizin hissedarlarını yanıltması ve kandırması anlamına gelmektedir. Dün olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan transfer haberleri için ilgili basın kuruluşlarını SPK'ya şikayet edeceğimizin bilinmesini kamuoyunun bilgisine sunarız."